Att våga eller inte våga…

Jepp, det är frågan idag..

Jag har, på sistone, på funderat på att raka av mig mina dreads. Dels för att jag börjar tröttna lite (trots att jag älskar dem) och dels för att det är så mycket underhåll av håret. Det stretar ut långa tussar med hår mellan dreadsen och utväxten är odreadad. Jag har sett mig omkring i mitt område efter salonger som kan fixa mina dreads men de verkar inte hålla samma proffsiga kvalité som de gör i Göteborg. Tjejerna här omrkring sysslar mest med rullade/vaxade grejor och sätter oftast i färdiga dreads i håret på tjejer. Inte riktigt vad jag är ute efter. Så mitt alternativ vore Göteborg men bara resan är dyrare än fixet. Men skitsamma, jag funderar ändå på att klippa av dem. Det är ju en tidsfråga ändå, det kommer hända förr eller senare. Jag har haft mina dreads sedan september och inte fixat de en enda gång… och med det i åtanke ser de faktiskt fina ut.. Men men…!

Vilket innebär att jag får VÄLDIGT kort hår. Ptja, en sådär 1cm hår. Och med det sagt lär jag vara singel resten av detta året med. Här blir inga barn gjorda!

Vad tror du om det..? Vågar jag?

Lämna gärna en kommentar – jag uppskattar era åsikter och tar det faktiskt till mig, men undvik svar som "jag vet inte, kanske". Direkta svar önskas: JA eller NEJ!

Du gillar kanske också...

32 svar

 1. Malin skriver:

  Okej, jag tycker du är grymt snygg i dina dreads.. Men som du säger, det är en tidsfråga innan det ska av ändå..

  Så jag säger, du rockade i dreads, låt oss nu se dig rocka loss i 1 cm. Om någon lyckas är det ju självklart du!

  GO FOR IT BABE! *rock*

 2. TuffLoysan skriver:

  Du har vågat stora förändringar tidigare, och du verkar passa i allt, och få det att fungera. Så, JA!

 3. Mie skriver:

  Jag hade aldrig vågat det, jag haden og köpt löshår eller något och satt i. Fast i för sig, jag hade aldrig vågat göra dreads i mitt hår med tanke på att man måste plocka bort allt när man väl vill bli av med dem.

  Men visst, en centimeters hår med en tuff sjal eller något sådant hade varit snyggt. Men nej, jag får nog vara motståndare till att raka av det så att där bara blir en centimeter kvar. Möjligvis när håret blivit äckligt, hehe, och där är några centimeter.

  Fast ifs, en snygging passar i allt ;)

 4. sagasin skriver:

  Tror faktiskt att du kan bli riktigt fin i en snygg kort frisyr. Men om du inte gjort nåt sen september med dom, så borde du väl ha ett par cm utväxt? Då kan du ju lägga till med en cool mohikan å lite schysst svart botten å blodrött i toppen, eller nåt annat najs. Tror helt klart det hade funkat på dig! Så JA! *haha*

 5. malle skriver:

  Ja! Hår växer ju ut så fort *blomma*

 6. Karan skriver:

  Du är en person med mkt attityd. Och klarar du att ha dread och samtidigt se så jäkla snygg ut, så kommer nog stubb också att funka. Kaxiga tjejer klär i det mesta… Och tänkt dig när du går ut på party *cheer* med din nya frisyr; att du kommer väcka uppmärksamhet! Ingen risk för att förbli singel av enbart den anledningen…

  Dreadsen är skitsnygga o passar dig utomordentligt bra, men om de nu är på upphällningen; ta steget och klipp. Det är ju inget som säger att du inte kan skaffa nya dreads ngn gång framöver igen…

 7. PhoenixAngel skriver:

  Ett absolut JA! *cheer*
  Du har snygg form på ansikte och huvud så det kommer att bli skitsnyggt!

 8. Linda skriver:

  Du är jättesnygg i dreadsen men jag tycker att vill du bli av med dom just nu så JA, cut it off. Jag vill ha det modet jag med, för mitt hår har sett sina bästa dagar. Fast jag är för feg så det lär bara bli 1cm-toppning igen. Och trots allt… ditt hår växer ju ut igen, det finns löshår och ”lösdreads” om du är riktigt sugen på att ha dreads igen fram till håret växt ut ordentligt igen

  *hej*

 9. Maria skriver:

  Utan tvekan ett JA!! ;)

 10. Sandra skriver:

  Jag röstar ja på frågan! *studs*

 11. Sabbe skriver:

  Som många över skrivit ”En skönhet klär i allt” om någon skulle lyckas förbli en riktig heting i kort hår så är det du!!! *cheer*

 12. Kattis skriver:

  (Först och främst: Jösses, massa smajlies som hoppar upp och ner. Nervöst sammanbrott is coming closer…)

  Raka av dom! Som någon här innan mig sa, du rockar i dreads så nu vill vi se dig rocka i 1 cm ;)

  *kjerlek*

 13. Tottan skriver:

  Tycker också att du ska köra hårt och raka bort dreadsen. Tänk så skönt att vara så korthårig nu när sommaren är på väg! Och som bekant, allt klär en skönhet :)

 14. Girlie skriver:

  Hej! Jag har följt din blogg ett tag nu..och WTF! Klart du ska våga raka av dig håret!

  Med din attityd till livet är tamejfan ingenting omöjligt.

  Svaret är: JAAAA!! *cheer*

 15. Jessica skriver:

  Vågar gör du med största sannolikhet, om det blir bra är en annan fråga. Jag hade aldrig klippt av mitt hår, men trivs du inte med dem längre och det är som du säger väldigt dyrt att åka in till Göteborg hela tiden.
  Du får klippa och sätta i löshår om du vill ha långt :)
  Det där med singelliv hänger ju knappast på håret och hur kort det än blir så har du nog inte direkt svårt för att finna killar bara för de :)

 16. Sandra skriver:

  Dina dreads i all ära men jag tycker att du ska ta bort dom. JA till att raka av dom, ja till förändringar :)

 17. Teres/Bidosa skriver:

  raka av de!! Lämna inte ens en cm!! Ta hyvel!

 18. Glory skriver:

  Klart du vågar! Det växer ju ut igen *cheer*

 19. NeroAnima skriver:

  I min mening så är du nog en sådan kvinna som är skitsnygg i alla olika sorts frisyrer och hår, så varför inte 1 cm? :)

 20. Louise skriver:

  NEJ! Klipp isåfall av en bit och sätt dig i badkaret med en stor flaska balsam och en gaffel, så får du ut dom.. *studs*

 21. Fanny skriver:

  JA!

 22. Sarah skriver:

  *yay* Absolut! Yes yes yes!!!
  Jag tror absolut du kommer bli skitsnygg i kort hår, allt klär ju en skönhet, så absolut igen!!

  Sen att det är en jäkla befrielse är en annan sak, och skulle du absolut inte tycka om det, kan du ju sätta i löshår som någon ovan skrev.

  Du har ju ett sånt lätt ansikte som klär i det mesta
  så grabbarna komemr nog ragga på dig iaf, så singel, det är du nog bara så länge du själv vill!

 23. Tale skriver:

  No

  Can’t see why your like or dislike for you hair should be more importatn than making a companion for MiniBråk. You are short of one child! *tihi*

 24. Anna skriver:

  Jag tycker du ska göra det… *cheer* Och en kille kommer ju inte falla för hur du ser ut utan för den underbara person du är *kjerlek* …. SÅ det så!! *blomma*

 25. Anna Uk skriver:

  neeeeeeeej du behöver inte raka det haha!! jag redde ut mina och jag hade dem i 7 (!!) år. Du behöver bara en stor portion tålamod, en nål och en kamm…:) *studs*

 26. Bina skriver:

  Fan klart att du VÅGAR… Det är ju sånt som gör dig till Maddi ju *cheer*

 27. patruska skriver:

  ja säger ja.. tycker att du är skit snygg i en lite kortare frisyr som du hade innan

 28. Hanna skriver:

  Nu ser jag ju redan att du har en hög liggandes på golvet men LÄTT att dem ska av! Det är inte håret som gör dig vacker, det är ditt ansikte! Fan vad spännande! Du måste lägga upp bild på ditt ansikte S N A R T (gärna ikväll) *yay*

 29. Marie skriver:

  JA! Mest för förändringens skull :D (tänkte på det häromdan när du skulle ta av dom, läskigt :p)

 30. Vallie skriver:

  Klart du ska, du är ju alltid söt iaf. =)

 31. Therese Anerland skriver:

  Det är ju bara hår och det växer ut snabbt. Så mitt svar blir nog JA! *cheer*

 32. Emma skriver:

  Ja, för fasen… Det skadar ju aldrig! *cheer*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com