ante omnis mea familia

B-skräck eller romantisk drama?

I maj (den 17 maj för att vara exakt) bloggade jag om en utav mina kunder jag hade den dagen som jag hade mycket gemensamt med. Hon har gjort samma magsäcksop som jag, bukplastik hos samma privatläkare som mig, bobbisfix och med 60kilos viktminskning i bakfickan. Det är ganska uppenbart att vi lätt hade kunnat sitta ner med några liter kaffe och snacka. Hon är i min ålder och hon är mamma. Och hon bor i samma by som jag fick jag reda på när hon skickade ett mail till mig.
När hon piercade sig hos mig i maj gav jag henne min hemsideadress och hade nog hoppats på att hon tog kontakt vilket hon gjorde men jag, min nötta, missade hennes mail bland alla de hundratals jag får dagligen.
Men sen hade jag turen att hon kom in igår igen med sin dotter som också skulle piercas. Hon nämnde att hon hade mailat mig men inte fått något svar. Och ja jag erkänner att jag skämdes lite. Vi pratade så mycket vi hann under dessa sammanpressade minutrarna och jag piercade hennes dotter sen gav jag henne mitt mobilnummer och sa att vi måste fika nån dag! Sen gick jag hem och letade upp mailet och svarade. Bättre sent än aldrig eller hur?

Och igår fick jag ännu ett sms av en väldigt envis norrlänning som inte tar ett nej till svar. Och när jag raktfram sagt att jag inte vill vara hans flickvän säger han att han vill vara min "toyboy". Vad i helvete..?
Detta liknar inte någon förälskelse längre. Det liknar besatthet och/eller desperation. Och jag vet inte vad jag ska göra för att skaka av mig denna fjanten. Andra killar brukar skämmas och dra när man säger åt de att man inte vill ha med dem att göra. Och när jag nu testat att säga rakt ut "Jag vill inte vara din flickvän, jag vill inte vara kompis med dig, jag vill inte ha dig i mitt liv!! Ge UPP!" – och jag har testat att ignorera honom och jag har testat att vara jävlig elak genom att kalla honom en masochistisk psykopat. Men det hjälps inte.. lever han i en drömvärld? Eller är han verkligen så jäääävla kär i mig att han inte kommer ge upp förrän han får mig..? Antingen är detta en kopia på en B-skräckis från 80talet där han till slut mördar mig brutalt med en rostig yxa för att han inte får mig eller så är det en modern romantisk drama där han inte ger upp om kvinnan han vet är ämnad för honom och hon till slut inser att hon faktiskt älskar honom.
Vilket känns mest troligt, tycker ni?
Om mina barns pappa hade en droppe av denna killens enträgenhet hade han fått träffa sina barn. För jag hade fan inte pallat med något annat.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

9 tankar om “B-skräck eller romantisk drama?”