ante omnis mea familia

Back to reality…

Det var väl typiskt det där. Så fort jag lämnade skånsk mark i torsdags kom solen och värmen. Mamma berättade i telefon vilket underbat väder det var och i Östersund låg det kvar lite snö, det rgnade och var grått. Och det fina vädret häll i sig här nere i skåne när jag var upp norr. Idag är det måndag och strålande sol och alldeles vindstilla. Det är en sommardag och våren gick oss förbi.

Det är inte ens lunch men jag har redan fått mycket gjort. Jag har hunnit ringa tingsrätten för en uppdatering, jag har varit på AF och pratat och jag gick in om MVC för att be om ett nytt recept på mina minipiller som är helt slut. Klockan var då vid halv elva. “Du måste ringa på telefontid, mellan 11-12” sa hon till mig. Jag var ju där.. det hade tagit henne två sekunder att bara skriva ut det. Dizzy, som jag hade sällskap med, och jag gick in på ICA och handlade sen satte vi oss på en bänk utanför och väntade till klockan elva. Jag ringde ex antal gånger och betalade alldeles för mycket för att svaras av deras röstbrevlåda som svarar när det är upptaget. Till slut fick jag tag på dem “Det var du som var här nyss, va?”… Öh, ja,jag står typ utanför och och mitt recept skickades omedelbart elektroniskt till apoteket. Så jävla onödigt, om du frågar mig. Men huvudsaken är att jag fick mina piller.

Idag kommer Emma hit med en tjej som ska sminkas efter att jag varit och hämtat mina pojkar på dagis och senare ikväll ska jag pch pojkarna göra pizza tilsammans! Det kommer de garanterat tycka är roligt. Det var så härligt att komma hem tidigare än vad jag vanligtvis gör på söndagarna, jag var hemma runt 17. Mamma hade väntat med middagen och vi satt ner hela familjen och åt en söndagsstek. Jag satte mig i soffan sen och mina två söer kröp upp till mig och vi gosade hur länge som helst. Phini överröste mig med pussar och kramar och det var ljuvligt att veta att de saknat mig och att de älskar mig. De har haft det bra hos mormor och morfar dessa dagarna. Min mamma har varit ute och lekt med de i flera timmar varje dag och de har fått springa av sig allihop.

Sen har det ju strulat med körskolan. När jag ringde för nån månad sedan och fick inbokat mina körlektioner sa recdeptionisten “Ja, du har ju köpt det paketet med 10 lektioner, så vi bokar in det….” Så hon bokade in 8 av 10. I förra veckan sa min körlärare att det var min sista lektion som ingick i mitt paket och jag blev konfunderad. Jag gick hem och räknade och tänkte efter och visst är det nog så, för receptionisten har ju bokat in DUBBEL lektioner. Så min körlärare sa att jag antingen kan betala kontant varje gång eller få ett inbetalningskort. Så jag tog inbetalningskortet men avbokade körlektionen dagen efter innan jag hunnit omplanera och omorganisera eftersom allt blev knäppt. Sen när jag kom hem igår, från mamma och pappa och hade nattat barnen och allt det där, kollade jag i kalendern och såg att det var en körning idag som jag snabbt smsade och avbokade. Som svar fick jag via sms att nu var det 1440 kr som jag var skyldig för avbokade lektioner eftersom jag inte hade avbokat INNAN kl 12 dagen före. Jag skrev att jag varit bortrest och jobbat sedan torsdags och kom nyss hem och som svar fick jag att det var ju synda att jag inte hörde av mig från därifrån jag var. Så 1440 kr för avbokade lektioner, sen måste jag köpa nya lektioner… jävla receptionist. Varför bokade hon in lektioner som jag vare sig betalt eller bett om? För när vi bokade in detta på telefon utgick jag från att hon hade koll på detta.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Back to reality…”

%d bloggare gillar detta: