ante omnis mea familia

Bägge händerna nyopererade..

Det blev Magnus som följde med mig till läkaren ikväll för operation av vänstra handen. Läkaren tittade på min högra hand och vägrade lämna det som det såg ut.
Jag hade rätt. Det som så lustigt såg ut som en ”vårta” var i själva verket ett missat stygn. Vårdcentralens miss (de missade tre stygn) resulterade i ytterligare en operation för att avlägsna ett stygn som kroppen hade börjat kapsla in. Stygnet var långt med knuta och allt och min läkare var INTE glad.. ”Sånt får INTE hända” sa han..

Ikväll opererades bägge händerna.
Mer om detta när jag inte har så förbannat ont..

Tills vidare behöver jag hjälp. Med allt…

55.64389113.201355

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 tankar om “Bägge händerna nyopererade..”