Bakfylla del 2 – orsaken.

Ja herrejävlar vilken natt! Lotta är fortfarande den jag föredrar att festa med för vi har alltid lika jävla skoj. Vi är ju så oblyga och ohämmade när vi festar och kan verkligen vända upp och ner och in och ut på folk när vi väl sätter igång.

Vi gjorde oss iordning i Malmö. Sminkade oss, fixade hår och naglar och jag lyckades spilla ut en kopp kaffe på Freddes köksmatta. Jag fick skölja av jeansen i vasken och Lotta torkade de lite med en hårfön. Alla sätt är väl bra?
Jag, Lotta & Fredde gick till en liten italiensk restaurang/bar för att ta en öl/cider och det var UTAN TVEKAN det mysigaste stället jag varit på! Ägaren (?) var en medelålders något rund italienare med kraftig brytning som satt bakom bardisken med en akustisk gitarr om halsen och spelade och sjöng vackert. Han reste sig och tittade mot Lotta (som är lite stammis/vip på stället) och började sjunga ”Stand by me” och Lotta sjöng med. Jag var inte sen med att haka på. Sen blev det så. Vi sjöng. Han spelade. Det var blev en enorm blandning på musik. Vi sjöng gamla godingar som ”Hotel California” och ”The Rose” och även Hasse Andersson (wtf?!) men även nya låtar.
Vi satt kvar ett tag efter stängning och hjälpte till att blåsa ut ljus. Lotta och jag blåste hårt ut ett blockljus samtidigt – på varann, därav stearin i håret, i ögonen, i ansiktet och på kläderna. Smarta gojor. Vi skrattade och hade kul!
Sen gick jag & Lotta vidare till nattklubb. Hon ledde mig raka vägen fram till sin älskade karaoke och jag hatar fortfarande karaoke. Men som den goda vän jag är.. Jag sjöng Pinks ”Family Portrait” och Lotta tvingade mig att sjunga Nickelbacks ”This is how you remind me”. Sen skulle jag dua till nån jävla country låt?! Jag blåste i micken.
Vi drack några cider och dansade på högtalare och blev gnuggade på av främmande skrev och kände händer på ställlen de inte bett om lov. Vad trångt det kan vara på ett dansgolv..
Inne i rökrummet stod jag och Lotta och prata. Jag minns inte exakt om vad men jag sa nått i stil med ”Äsch han vill ju bara KNULLA!” varpå de två killarna som stod en bit ifrån plötsligt lutade sig närmare. ”Ja! Jag sa KNULLA!” och sen stod de bredvid oss. De tog kanske det som en invit. ”Du eh.. Jag är gift. Och har FEM barn” drog jag till med. Men han trodde inte på mig och tittade på Lotta som INTE verifierade min utsago. ”Okay, jag har TRE barn” rättade jag. Men han trodde inte på mig alternativt sket i vilket. Jag och Lotta fick gå därifrån.
Vi dansade och skuttade och sjöng och skrattade och fnittrade tills klockan närmade sig 4:30 på morgonen. Jag smsade Emmas bror Robin som kom och hämtade mig i Malmö och körde mig och Lotta till Fredde där jag skulle först hämta min väska. Jag satt i baksätet i hans Pontiac och bokstavligt talat snubblade ut och satte käften på bildörren. Först trodde jag att jag hade smällt ut en framtand när jag kände blodsmak i munnen men det visade att jag hade smällt upp underläppen. Klumpigt? Fylle!
Jag fick min väska och sen körde Robin mig hem till porten och han var en riktig gentleman!

Jag kom i säng närmre 6 på morgonen och vaknade lite innan 13 (!!) på söndagen. Och min första tanke när jag satt där naken på sängen och såg stövlarna på köksgolvet och kläder hela vägen in till sovrummet var ”Va det värt det..?”
Tja. Ja. Det händer så sällan att jag kommer ut och festar så de få gångerna är det nog värt det. Men vilken bakfylla..! Det märks att man inte är ung längre. Haha
Jag hade en sjuhelvetes huvudvärk och när kvällen kom fick jag dras med illamående och spydde som en kalv. Guh va sjuk jag var!

Men jävlar va KUL vi hade !!!

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Jessica skriver:

  Jasså, är du bakfull för du druckit sprit??? Kunde jag aldrig gissa ;)

 2. mimmi skriver:

  Det är på baksmällan och odören runt en man märker hur kul man hade kvällen innan! Ha ha…. En superkul kväll var dig väl unnat! :-D

 3. Tina skriver:

  Hahaha, you go girl! ;)

 4. Tina Wedin skriver:

  sen man fyllde 30 år är det som att man kan inte dricka utan att bli dyng bakis, spelar ingen roll om man dricker en halv cider eller en platta öl..typ ;)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com