Bakning & febrig son

Det gick bra att hämta barnen idag. Fröken sa att Phini haft mycket hosta idag men ändå varit ganska pigg. Phini var snäll, det var bara Laaiti som drygade sig lite. Väl hemma gjorde jag lite mellanmål på begäran: mannagrynsgröt. Gott som fan.

Jag bakade några cupcakes och körde en “ta det du har hemma”-variant. Vilket innebär att i smeten hade jag Odense nougat-glass sås och chokladpuddingpulver och tryckte ner en bit mjölkchoklad som fyllning. Till frosting blev det cream cheese med chokladflorsocker och lite citron. Gott i alla fall. Mitt nästa projekt blir att se om man kan göra nått med viol-bumlingar.
Sen blev det middag. Falukorv. Falukorvsgryta med lite grädde, creme fraiche, cream cheese, lök, champinjoner, paprika, salt & peppar, lite kycklingfond och lite tomatpuré. Det blev faktiskt väldigt gott. Jag gillar ju krämig mat.

En stund innan middagen var klar kom Phini och sa att han kände sig varm. Och mycket riktigt.. så jag tog tempen på honom och fick ringa skolan en stund senare och meddela att Phini har feber och stannar hemma i morgon. Och jag stannar hemma med honom så jag ringde Cindy och berättade.

Så då har jag ännu en dag framför mig imorgon att baka. Och nu snöar det IGEN!

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. mimmi skriver:

    Vad gör du av alla dina smaskiga bakverk, du och dina pågar kan ju omöjligt sätta i er allt?
    Då skulle ni ju varit feta som grisar, och det är ni ju absolut inte! Skulle vara kul att få se alla dina bakkreationer lite oftare! Och så naturligtvis höra mer om din graviditet och se fler blider på magen och dig. Kan man få be om det???? :S

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com