Barn borde inte få lov från skolan – EVER!

Det var i all välmening som jag tog Laaiti ledigt från dagis. Phini har ju haft höstlov och jag tyckte att det inte var mer än rätt att Laaiti också fick ledigt den veckan från dagis. Min tanke var att vi kunde ta det lugnt och mysa och åka på den där utflykten (som gick bra) och bara vara med varandra. Men fan vad fel jag hade.
Laaiti behöver så mycket mer stimulans än vad vi kan erbjuda här hemma. Satan vilken ENERGI han ligger inne med. 
Fy jävelen vilken PAIN IN THE ASS han kan vara. Under denna veckan har han sprungit, skrikit, hoppat, svurit, ritat på väggen med krita, bitit brorsan och slagit honom och sparkat honom på pungen och smällt vagnens handtag rakt på Phini’s käft vilket resulterade i en ny lös tand.
Bravo, brorsan.

Är det nu man ska krama sin unge istället för att korrigera?
Jag är så satans trött på att höra “Mamma, vet du vad Laaiti gjorde?” respektive “Mamma, vet du vad Phini gjorde” och sen skrik, smäll i dörrar och bråk.  Det verkar pågå någon form av syskonrivalitet här hemma och maktkamp och jag står fast vid att jag HATAR skvaller och ber de sköta det själva så mycket som möjligt. Det blir svårt att hålla sig utanför när slagsmålen sätter igång. Och otaliga “Nu får du sitta här, på denna stolen, och tänka igenom varför mamma är arg på dig och vad du har gjort fel” – det har ingen effekt.
Och det som STÖR mig så in i helvete är Laaiti’s flin. När han flinar åt mig när jag säger till honom och inte kan sluta flina. SLUTA FLINA!!
Och det som STÖR mig så in i helvete är Phini’s KISS-ASS. Så fort jag blir arg på Laaiti ska Phini alltid komma och pussa, kramas och mysa med mig och visa sig duktig och hjälpa till med allt.
SLUTA FJÄSKA!!

Ungjävlar. Hoppas regeringen inser faran med SKOL LOV och inför lov-förbud på landets skolor och förskolor.
Jag tappar fan håret.

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. ninna skriver:

  hahahaha förlåt att jag skrattar, men jag känner så väl igen mig och jag har två flickor ;)

 2. Jessica skriver:

  iss. Kan inte heller låta bli att skratta när jag läser det och kan så se mig själv nån gång om 5 år när jag själv har 2 ungar. Livet med barn är underbart… Och samtidigt hemskt

 3. MansonDust skriver:

  Amen!! LÄÄÄÄNGAR tills på måndag! Det är samma här hemma, alla tre bråkar HELA TIDEN!!

 4. missmaddis skriver:

  Åååååh vad skönt att jag inte är den enda!!!!

 5. och jag som tycker det är jobbigt med EN ibland… puh!! om jag ska nöja mig så kanske?? =/

 6. Tamagal skriver:

  Hoho då vet man vad man har att se fram emot ;)

 7. Johanna skriver:

  Tog hem min store son från dagis ganska långt innan jul förra året men ojojoj vad långt det va till januari och dagisstart. Detta året får han stanna liiite längre och inte ”sluta” några veckor innan :P

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.