ante omnis mea familia

Barnen & Martin

Peppar, peppar, ta i trä. Jag vågar inte hoppas för mycket och det är kanske för tidigt att säga det, men igår var  ja faktiskt nog inte lika trött som veckan innan. Igår höll jag inte på att somna stående på jobb i alla fall. Hoppas dagen idag går i samma tecken.
Idag började i alla fall bra. Haha, jag vaknade i natt av att Laaiti kröp upp i sängen brevid mig och det första han sa va “MARTIN SA JAG FICK!!” så jag lyfte på tecken sådär sömndrucket och lillkillen kröp ner brevid mig. På morgonen fick jag ett sms av Martin som skrev “Puss. Vi hade en liten i sängen inatt, han sa till dig att han fick vara där, för det hade jag sagt”. Men Martin skrev även att han inte kan minnas att han sagt det, haha. Så jag antar att lillen drog en vals bara för att få mysa. Skitunge.

Och Martin hade ångest hela dagen igår eftersom han hade blivit arg på barnen natten innan när de slogs i min säng. Han spenderade timmar med att fundera ut hur han skulle be dem om ursäkt. När kvällen kom gick han in till dem i deras rum och sa att han ville prata. Jag satte TV.n i vardagsrummet på MUTE för att kunna tjuvlyssna. Han sa förlåt för att han hade blivit arg på dem och jag hörde Phini säga “Det gör inget!” och Martin replikerade att det visst gjorde nått och sa förlåt igen. Martin berättade senare att Laaiti hade stått bredvid honom och klappat honom på huvudet. Hahaha. Gullunge!

10 poäng till Martin som gjorde nått som alldeles för många föräldrar är för stolta att göra: be om ursäkt till barn.

Idag ska jag hinna in om banken innan jag tar bussen till Malmö. Men först, mina vänner.. ska jag trycka i mig en avocado. Med citronpeppar. PROVA!!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Barnen & Martin”

%d bloggare gillar detta: