Barnen är utplacerade!

It’s DATENIGHT!
Ja minsann! Jag och pojkvännen ska på bio tillsammans och barnen är för natten utplacerade!
Magnus har lovat bort sin dotter och jag frågade mina föräldrar om de ville ha barnen – vilket de ville. De säger aldrig nej <3
Sen kom det sig att Phini frågade om han fick sova över hos Annie och efter ett sms med förfrågan till Annies mamma fick vi grön stämpel så Phini följde med Annie hem vid halv två efter skolan idag.
Laaiti, som inte lika ofta som brorsan sover över hos kompisar ville sova över hos Casper, grannpojken (Malin & Henke). Han frågade Malin i onsdags och hon sa “Vi får se”. Så jag tog mig friheten att smsa igår och höra hur det blev, om han kunde sova över eller inte.  Casper har inte velat ha någon kompis övernattandes tidigare, vilket jag tycker är annorlunda för barn, men nu har han ångrat sig och vill att Laaiti ska sova över. Det var okej för Malin och Henke också, men han fick komma efter att de hade ätit middag för maten räckte inte till en extra mun. Laaiti kommer tycka det är kul att sova över hos en kompis, själv. Han har sovit över hos Annie med Phini vid ett tillfälle men det är nog roligare att sova hos en egen kompis själv.  Så han kom hem efter fritids idag och packade ner sin tandborste och jag packade ner en påse popcorn och lite godis i hans väska. Av mormor och morfar får han med sig chips och godis som de hade köpt till honom då de trodde han skulle övernatta där. Han ska så klart få lite fredagsmys, min kille.
Kaeli sover hos mormor och morfar och jag är säker på att de tycker det är himla mysigt. Imorgon ska Phini sova hos mormor och morfar har han bestämt. Inte mig emot.

Om jag minns rätt av vad Magnus sa så blir det Snövit på bio för oss. Den nya, Snow white and the huntsman. Jag såg trailorn och ville se den och min älskade bokade biljetter och hämtade. Så ikväll är vi barnlediga och jag ser löjligt mycket fram emot bio med honom. Jag går så sällan på bio och kan nog räkna på en hand antalet gånger jag varit på bio.
Jag är väldigt lätt att glädja och tillfredsställa  Blinkar

 

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. mimmi skriver:

    Hoppas att ni hade en mysig barnledig kväll ni två turturduvor! Det kan ni behöva, massor av LÖV på tu man hand :heart: :heart: :heart:

  2. BloggBeroende skriver:

    Jag hoppas att ni njöt i fulla drag av er barnfria kväll!!!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com