Barnfri helg med jobb

Klockan är 02:36 och jag borde faktiskt sova. Jag vet inte varför jag är vaken. Känner mig rastlös och inte ett dugg trött trots att jag var uppe i morse med barnen. Jag fick tandvärk innan och klämde i mig några av mina kickass piller och de borde, rent logiskt, göra mig dåsig och trött.

Sen blinkade min MSN 01:16. Jag chattade lite med Mats en liten stund innan han ringde upp mig och vi pratade fram tills nu, ca tjugo i tre på morgonen. Han har druckit lite och jag tror att han kommer svära tyst åt sig själv när han får sin telefonräkning – han ringde min mobil. Smart goja. Mats är fin, han. Jag träffade honom första gången när jag var runt 15 – det är ganska länge sedan. Han hade långt hår då, idag är han rakad. Han är den typ av killkompis som man faktiskt ser som en brorsa. Jag kan vara mig själv, odräglig och jävlig och Mats är van vid människor som mig som tar mycket plats i ett rum. Vi kan fajtas, vi kan kramas och vi kan prata om allt. Och tydligen kan vi prata länge med – det kommer han märka när telefonräkningen kommer..

Idag var en sådan dag då barnen var lediga från dagis för att alla fröknarna skulle ha nån planeringsdag. Jag undrar om det inte är ett kafferep som fröknarna på dagis kommer undan med genom att kalla det för planering, för att även de vill ha en break från alla ungarna. Och med det påståendet kommer Madde jaga mig med en yxa, pedagog på dagis som hon är. Förlåt Madde, du vet att jag inte menar det.
Men det var en lugn dag för oss. Laaiti med sitt sedvanliga spring i benen men charm i blick och Phini hade en slödag idag. Vi tog en kort promenad i den hårda blåsten och hade en mysig kväll tills de bägge däckade i soffan.

Helgen ser ganska lugn ut för min del. Mina mamma ringde mig ikväll (fredagskväll) och talade om att de kommer och hämtar pojkarna i morgon bitti för att ta med dem hem till min brorsa som de hade planerat att besöka. Eftersom jag ska jobba på söndag så ska barnen sova över hos mormor & morfar vilket således innebär att jag får en barnfri helg. Så under dagen i morgon ska jag faktiskt jobba (hemma) på ett projekt där jag fått lite eld i arslet att slutföra – så en extra insats för det får erläggas. När sen kvällen närmar sig och jag känner att jag jobbat tillräckligt hade jag faktiskt tänkt att träffa… någon. Någon som kanske förtjänar några minuter av min tid då han varit enträgen tillräckligt under en period. Jag vet inte riktigt vad som händer, var vi träffas, vad vi gör. Men vi lär ju ses, på ett eller annat sätt. Den originella tanken var att jag skulle infria löftet om middag, som jag gav honom för flera månader sedan, för att sen ändras till kvällsmys. Så det sistnämnda verkar vara det mest passande för oss bägge två. Vi får väl ta det som det kommer. Om allt går bra så är det inte bara denna bloggen som kommer uppdateras. giggle.gif

Wish me luck.

Du gillar kanske också...

13 svar

 1. MansonDust skriver:

  Då hoppas jag på lösen till min mail. *BlinkBlink* ;=

 2. patruska skriver:

  även jag hoppas på att erhålla både lösenord och förtroende igen

 3. Nelin skriver:

  lycka till ;) hoppas även jag på nytt förtroende, som vanligt.

 4. Tessan skriver:

  Lycka till!
  Jag hoppas oxå på lösen och förtroende…=)

 5. TuffLoysan skriver:

  Spännande spännande =)

 6. Tale skriver:

  Good luck! :-D

 7. Lotta skriver:

  Lycka till vännen..:)

 8. Ninna skriver:

  Lycka till :-D

 9. Maria skriver:

  Ah..lycka till :)

 10. Tonårsmorsa skriver:

  Vilken härlig blogg jag finner här!

  Svar på ditt gästboksinlägg hos mig:

  Svar: Har inte haft någon riktig presentation av oss tidigare, men på bl.a. din begäran har jag ordnat en nu:

  http://tonarsmorsa.se/2008/01/26/till-nya-blogglasare/

  Hoppas du får en liten sammanfattning av oss nu! Kram!

 11. Kim skriver:

  You goo girly.. =)

 12. MaddeMad skriver:

  I denna stund tänker jag på dig & din PP. Ni har d säkert urmysigt & jag lär väl få veta nångång imorgon vad som händer just nu… ;)
  Nä jag lovar att aldrig jaga dig med en yxa trots att det stämmer pedagog som jag är att vi inte sitter o lapar kaffe de 2 planeringsadagar (1 för varje halvår)som vi har stängt på dagis. En gång var det vid en lyxigt hotell/konferans där vi fick frukostbuffé, lunchbuffé & en smarrig eftermiddagsfika i en mycket hemtrevlig miljö. Medans en annan gång lämnade vi inte förskolan förrän vi gick till Sockerbrukets matsal där de serverades kåldolmar & potatis & sås. Se där se där!!! Kan väl tillägga att d var två skilda kommuner ;)
  Men då kommer pengafrågan in tyvärr:(
  Vi lär få ett papper där de står vad de har kommit fram till under planeringsdagen. Får vänta med spänning…
  :)

 13. Jessica skriver:

  Spännande :D

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.