Bäbi Check Lista!

Nu är jag i stort sett klar med allt införskaffande till bebisen. Det som är kvar är mest smågrejorna. Jag vet inte om jag missat nått som man bör ha..?
Kom gärna med tips och idéer.

Baby check-lista

Barnvagn, kombibeställd, betald och skickad. Inväntar leverens.
SpjälsängFick av Kim, Hämtad och ihopskruvad och på plats.
BilbarnstolFick av Kim. Hämtad.
BabykläderKöpt en del. Fått en stor påse av Kim och en av Josefin. enstaka plagg av bland annat mamma och Emma.
Påslakanset till spjälsängKöpt
NapparKöpt 4st
Napphållare – Köpt 2 st, väntar leverens
SnuttefiltKöpt
Täcke & Kudde till spjälsängKöpt
SpjälskyddKöpt 1 på Ikea, köpte även Lundmyr av Sandra.
♥ Flaskor
♥ Babykrämer, babyolja och hygienartiklar (blöjor etc)
♥ Påslakanset till vagnen
Täcke & kudde till vagnHar jag kvar sen pojkarna
Skötbädd med överdrag – Köpt
Kräkhanddukar – Köpt
Babysitter – Har jag kvar sen pojkarna

Vad har jag glömt..?

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Milis skriver:

  Är lakan med i kategorin påslakanset? Annars är de ju bra att ha ;) Annars verkar du ju ha de mesta! Jag känner mej supertaskig mot min kommande, tror jag inte köpt nånting åt honom än :S Och jag har BF två (?) dagar innan dej… Jag har ju dock allt sen förra gången, men man känner sej taskig ändå.

 2. netscape skriver:

  Skötbord av något slag. Kanske räcker med en uppblåsbar sköt-bädd från IKEA?

 3. Tamagal skriver:

  Underlakan för att skydda madrassen vid läckage, kräk osv…
  Åkpåse är kanske inte relevant föränn till vintern
  Skötväska?
  Bärsele om du får ett barn som ogillar vagnen, skall gå någonstans där vagn är opraktiskt.

  det var vad jag kom att tänka på from the top of my head…

 4. mimmi skriver:

  Gå in på http://www.elodiedetails.com och kolla nappflaskor. De har jättefina nappflaskor med bla dödskallar på! De har också rosa nappar och napphållare med dödskallar på. Fast det finns ju mycket annat också. Ta en titt, kanske kan vara nåt? Kram

 5. Jim Arne skriver:

  Skriv något intressant nägon gång. (:

 6. missmaddis skriver:

  @netscape: skötbädd står redan med: fixat :D
  @Tamagal: Skötväska kommer med vagnen, bärsele har jag kvar sen pojkarna.

 7. Karin skriver:

  Babygym?? De har fina i trä på IKEA.

  Babymonitor kanske du inte behöver när du bor i lägenhet? Annars kan det vara bra så man hör när den lilla skriker.

 8. mimmi skriver:

  Ha, så lustigt! Jag fick syn på företaget Elodiedetails, som jag skrev i mitt andra inlägg, idag i en tidning jag får på mitt jobb. Tidningen heter ”Min dator” och i detta nya nummer berättar de i en artikel om ägarinnan till företaget och hur hon driver företaget och vilka program hon har till sin bokföring. Därav att jag gick in och smygkikade på babysakerna och rekommenderade det till dig, Maddi. Nu på kvällen när jag går in på Mansondust ser jag att hon också skriver om just Elodidetails just idag. Lustigt va? O_o

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com