Bebisen blev gjord på bröllopsnatten den 9/9/9…

Det gick bra på KK idag. Jag behövde inte vänta alltför länge innan jag kom in till läkaren och en överläkare, bägge kvinnliga. Vi pratade en stund innan jag fick klä av mig och lägga mig och ultraljud plockades fram för att kika på cystan.
Hon började med ett “vanligt” ultraljud, ovanpå magen, och började med att titta på bebisen, av någon anledning. “Åh där är den..” sa hon och log mot den andra läkaren. Jag försökte kika men skärmen var inte riktad mot mig men jag fick se lite. Hon svepte över magen på bägge sidor och kikade på äggstockarna och återgick sen till bebisen, pausade, mätte BPD (huvudmått) och kikade vidare. Hon riktade skärmen mot mig och jag såg att bebisen hade hicka. jag bad om en bild och hon försökte hitta en bra vinkel men lyckades inte så bra. Det blev en liten bild i alla fall.
Vi pratade lite mer om cystan och den ska kollas upp igen vid nästa ultraljud och de vill undvika operation under graviditeten.

När jag gick därifrån, vid bussen, tittade jag närmre på bilden jag fick med mig och såg hennes mätningar.
Längst ner läste jag: BPD: 36mm & BF 01/06/2010.
Den beräknade förlossningen enligt min barnmorska är ju den 28 maj men vi vet att man oftast får ett nytt exakt datum vid ultraljud. Så enligt ultraljudet och snabbräkningen idag ligger mitt BF (Beräknad Förlossning) på den 1 juni istället.
Så jag satt där på bussen och hjärnan gick på högvarv och jag försökte räkna. Jag är kass på matte och lät det bero ett tag. Men senare räknade jag ut det…

grav 090909

Jag tappade nästan andan.. jag drog mig till minnes en kommentar jag fick av min faster, när jag la upp våra bröllopsbilder då vi gifte oss den 9/9-09.. Hon skrev något om att det var något magiskt på bilderna, att vi hade besök av något stort och någonting sådde sitt frö. Kan det vara så att faster förutspådde det? Hon kanske också är en liten häxa? Nog för att det fanns en vit “bubbla/fläck” på nästan alla bilderna…

Det som gjorde att mitt hjärta började klappa lite extra är ju just datumet. Det gör mig bara mer och mer säker på att detta verkligen ÄR menat och förutbestämt. Minns ni inlägget jag skrev? I quote:

Vilken fin siffra det där, 999.
Jag vet inte hur spiritualistisk Martin var innan han träffade mig eller om det kom när han och jag träffades men jag har alltid varit lite hokus pokus med rökelser, tarot, kristaller och allt. Och jag tillhör den skara av människor som kan göra en big deal av små saker och se små “tecken” överallt. Jag vet det låter löjligt men fuckyou. När det kommer till Martin och mig är han och jag ense om att siffran 6 och siffran 9 måste ha betydelse för oss. Så till lite diffus matematik…
Martins alla 3 namn är 666. (Sex bokstäver i varje namn).
Mina alla 3 namn är 999. Madeleine Rose-Marie Ekenstéen.
Vi blev tillsammans den 6/6-09.
Vi gifter oss den 9/9-09.
På hans ena hand har han tatuerat in 666 som blir 999 för alla andra som tittar.
Jag bor på 6:an, mitt stjärntecken är 69 (kräftan)… osv.

Det handlar om 6:or och 9:or och varför det var speciellt för oss… och idag fick jag veta att vårt gemensamma barn blev gjort på vår bröllopsnatt, 9/9/9 och kommer födas i månad 6.
Du kanske kallar det en tillfällighet men det kan inte jag göra..

Här är miraklet, i magen.. en dålig bild men man kan se ryggraden likt en sträng av pärlor och huvudet till höger om den.

Ultraljud (Medium)

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. ankan skriver:

  *kjerlek* Lycka till med allt ! Krammelur från Faster Anka !

 2. Therese.A skriver:

  Kul att få se bebisen *harrt*

 3. patruska skriver:

  det var det som jag menade när jag skrev på facebook. att det datumet och dom sifrorna är något speciellt för dig. det ÄR meningen dethär, med eller utan Martin. det tror jag

 4. Kicki skriver:

  Åhhhh, Miraklet *hart* !

 5. merlyn skriver:

  Verkar lite patetiskt det hela men hör du gärna av dig… för mig verkar det vara lite svartsjuka i botten men helt klart skall vi gå till botten med detta.. Don´t worry, vi går till botten, är du nu gravid så no prob, är ni nu gifta så no prob, då borde ju annulleringen snart vara klar.. men hör av dig lilla du.

 6. missmaddis skriver:

  @merlyn: as requested, jag skickade i väg ett mail.
  Tack för din kommentar. Du kanske tycker det låter patetiskt men både jag och m tyckte det var speciellt.. även om han aldrig skulle erkänna det för dig idagsläget :) Vårt barn är ett mirakel <3

 7. merlyn skriver:

  Om nu allt som du säger är sant så ring mig, vi träffas, du jag och martin
  0737015311

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com