Bebisen i magen!

Det blev inget inlägg igår, jag orkade inte. När jag kom hem och hade hämtat barnen hos mormor gick vi raka vägen hem. Jenny & Charlotte kom och hälsade på. Jenny, som var i Ullared några dagar innan jag var däre, hade köpt kläder till mina pojkar. Varför? Bra fråga. Jenny gör det lite då & då, köper saker som hon absolut inte behöver och jag vill gärna lägga vikt vid hennes enorma generositet.
Hon hade köpt vars ett par byxor till pojkarna, varsin munktröja med väst och varsin svart munkjacka. Sistnämnda hade jag också köpt till dem så nu har de dubbel upplaga!
Hon har enormt bra smak, tjejen.

<KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630>

Jenny, Charlotte och jag satt mest och snackade innan Charlotte gick hem tidigt, partypooper. Vi hade våra skratt åt pojkarna – ni som har barn vet hur det är, kids say the darndest things, eller hur.

Jenny och jag kollade på en rekommenderad film av en rekommenderad anledning som jag hade bestämt redan tidigare på eftermiddagen. När filmen var slut gick hon hem och en stund senare kom Madde hit. Min älskade Madde.

Min älskade Madde. Om ni brukar läsa kommentarer är det Madde som kallar sig MaddeMad. Madde skriver jag om. Madeleine som jag varit nära vän med sedan 2006 då hon fanns där för mig till 110%, som har stöttat mig med varenda andetag. Alla korkade saker jag gjort och sagt, alla bra saker jag försökt att göra, så har Madde funnits där. Hon har delat mina tårar, jag har gråtit på hennes axlar. Vi har delat glädje tillsammans och skrattat hjärterligt. Madde är en utav de få som FÖRSTÅR mina konstiga, udda känslor och faktiskt stöttar mig i saker som många andra förkastar.
Och när Madde kom till mig i förtroende och bad mig hålla en stor hemlighet var det givet att jag inget berättade till någon.

Men nu har jag fått ett klartecken. Nu är det dags..

1

Grattis Madde, till lilla bebisen i magen! Jag längtar till fjun & dun och mys & gos och jag känner mig hedrad att få lov att ta del av ditt liv, i din sons liv och nu i lilla bebisens liv. Tack för förtroendet när Du berättade det för mig. Det har stundtals varit svårt att vara tyst om ett sådant enormt LYCKORUS som detta är, men förtroende och löften är till för att hållas.
Jag älskar dig, din son och jag är redan förälskad i bebisen med.
Så Grattis, Madde, till lilla bebisen i magen.

Du gillar kanske också...

13 svar

 1. Malin skriver:

  dina grabbar är sååå snygga & tuffa i sina nya kläder. kul att ha vänner som handlar åt en & dessutom har samma smak haha

  får väl säga grattis till madde

 2. Emma skriver:

  Vad roligt och mysigt för Madde! Och vilka snygga soldater du har! ;)

 3. MaddeMad skriver:

  Malin: Tack så mycket!
  Jag älskar dig Maddi! Du är en toppenvän, har fina pojkar & ett fantastiskt liv. Du har börjat från grunden & där du är idag, den du är idag det har du själv åsatdkommit. Du likaså jag är en kämpare som har tagit strider som vi har vunnit, gjort misstag vi har gjort om till lärdomar, etc. Vi är människor som gör något av våra liv. Jag respekterar dig & vill att dina läsare sla få veta det.
  Du är en sann vän =)

 4. Lotta skriver:

  Grattis till Madde…:)

 5. Anna skriver:

  Grattis Madde…… :)

 6. Pernilla skriver:

  Sikka stiliga grabbar, dom kommer nog krossa många flickors hjärtan

 7. Marielle skriver:

  hejsan.
  Jag satt och kollade lite andra inlägg, och äldre i din blogg. Och hittade ett där du tipsade om lite sidor man kunde ta bort reklamen och annat trams på msn. och även något om bloggen, inte har väl jag sån tur att du vet om det funkar på blogg.se ?? // M

 8. MaddeMad skriver:

  Tack så mycket Lotta, Emma & Anna!
  =)

 9. Caroline skriver:

  Grattis Madde=)

 10. Louise skriver:

  Grattis MaddeMad! :)

 11. Sarah skriver:

  Får göra som de andra, Grattis Madde !!

  Och jag måste bara säga detta, vilka underbara vänner du har :-)

 12. Jessica skriver:

  Fint :)

 13. Tale skriver:

  Cool boys!
  And lots of good luck to MaddeMad!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com