Because you’re worth it

Tänk vad smink kan göra…

Ni vet att jag i regel sminkar mig ganska rejält, med mörka synliga färger, med lite glitter ibland och med skimrande läppar. Det känns lite överambitiöst i nuläget. Jag vill helst inte ha massa skugga och grejor på mitt inflammerade ögonlock men jag ska jobba idag och jag måste ju täcka lite. Tack för tips om piratlapp men jag tror jag hoppar. Jag täckte över det värsta och har en vardaglig makeup idag med mascara & kajal.

MaxFactorJag köpte en ny foundation förra veckan som jag inte haft tillfälle att testa – förrän idag. MaxFactors Miracle Touch (Liquid Illusion Foundation) och hur perfekt är det inte mitt öga för att sätta denna nya produkten till test?

Klart godkänt.
Vid deras nästa reklam kan de vända sig till misshandlade hemmafruar.

Såhär blev mitt resultat!
För att se hur mitt öga ser ut utan sminket, kolla igårkvälls inlägg.

Foundation

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

17 tankar om “Because you’re worth it”

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com