Because you’re worth it

Tänk vad smink kan göra…

Ni vet att jag i regel sminkar mig ganska rejält, med mörka synliga färger, med lite glitter ibland och med skimrande läppar. Det känns lite överambitiöst i nuläget. Jag vill helst inte ha massa skugga och grejor på mitt inflammerade ögonlock men jag ska jobba idag och jag måste ju täcka lite. Tack för tips om piratlapp men jag tror jag hoppar. Jag täckte över det värsta och har en vardaglig makeup idag med mascara & kajal.

MaxFactorJag köpte en ny foundation förra veckan som jag inte haft tillfälle att testa – förrän idag. MaxFactors Miracle Touch (Liquid Illusion Foundation) och hur perfekt är det inte mitt öga för att sätta denna nya produkten till test?

Klart godkänt.
Vid deras nästa reklam kan de vända sig till misshandlade hemmafruar.

Såhär blev mitt resultat!
För att se hur mitt öga ser ut utan sminket, kolla igårkvälls inlägg.

Foundation

Du gillar kanske också...

17 svar

 1. jag använder de och gillar den mycket

 2. Tale skriver:

  Hmmm, how many of those boxes do you think I need to cover up that fu**ing twoyear old that have spilt Cultura-milk all over her self and the sofa???

 3. Jana skriver:

  Jävlar! Dags att köpa den där kanske … den verkar ju himla bra.

  Skönt att du kom till jobbet.

 4. MaddeMad skriver:

  Mirakelkräm jueh ;)

 5. Louise skriver:

  Jävlar vilken mirakel grej! :)
  Ser superbra ut ju! :P

 6. Sarah skriver:

  Vilken grej!
  Trollade bort det värsta sådär ju, supersnyggt!
  *lägger på minnet att köpa, tack för tipset*

 7. MansonDust skriver:

  Wow, vilken skillnad ! :D

 8. Mie skriver:

  Tänkte bara säga att om du målat det ögat där du har vageln/ögoninflamationen med mascara & kajal bör du kasta den sen. Risken finns att du får tillbaka ögoninflamationen sen igen annars, om du inte redan visste det. Vill ju inte du ska få tillbaka det sen. Hoppas skiten går ner helt snart :)

 9. Jenny skriver:

  Grym skillnad! Den borde man kanske köpa. Tänk på att om du målat med mascara så bör du kasta den sen. Risken är stor att då åker på det igen annars. Penna bör räcka att du vässar som attans! Ett litet tips.. =)

 10. patruska skriver:

  ah vad bra det blev

 11. Linda skriver:

  Jag håller med ovanstående. Wow vad bra det blev. Dendär ska jag lägga på minnet att köpa. :-)

 12. Jessica skriver:

  Det blev ju jättebra

 13. Sara skriver:

  oj ser ut att vara en superbra foundation!!
  Den måste jag ha :-)

 14. Louise skriver:

  Jag ska ju till Malmö på lördag.. Jobbar du då?
  Jag tänkte komma in en sväng på India och pussas lite ju :P

 15. Johan skriver:

  Så snyggt det blev! :-) De där bilderna när ögat var uppsvullet var dock lite fascinerande. När jag såg på dem så fick jag faktiskt någon sorts reaktion i mitt eget öga. Det kändes som det kliade lite och jag blinkade flera gånger.

 16. Annelie skriver:

  I bland är det bra att det finns bra smink :) bra resultat!

 17. Anna skriver:

  Ja shit va smink kan göra mycket .. :)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com