Bergsmeditation!

Ni vet, när man har testat det ena än det andra i sin jakt på total tillfredsställelse med sitt liv och hjälpmedel att kunna må bättre och gå vidare och kunna förstå sig själv, sina känslor och sina egna handlingar, börjar man till slut tappa hoppet om att någonsin kunna utvecklas mer. Sen kommer det en punkt i ens liv då man åter igen finner sig på samma punkt där man var innan.  Hela livet cirkulerar med samma frågor.. Vem, vad, hur, varför.. Vem är jag, Vad är detta, Hur hände detta, Varför hände detta. Och de flesta letar oftast efter svaren runtomkring och letar ofta “syndabockar” för att kunna förstå osv. När kanske – svaren finns inom oss själva.
Jag vet inte om det var en slump eller inte – men jag har börjat gro en nyfikenhet och ett genuint intresse för det som kallas “Bergsmeditation”.
Ni vet förmodligen alla vem Terry Evans är? Jag personligen, är nog lite småkär i Terry Evans och är bombsäker på att han är en
ljusarbetare. Det är vad mitt “sjätte sinne” säger mig i alla fall.
Han sysslar ju med Bergsmeditation och på hans hemsida (http://www.creativexperiences.com/) kan man läsa mer om det.

Och till min OFANTLIGA tur (eller är det ÖDET?!) så har han faktiskt utbildat en bergsledare i just min by. Lilla söta Staffanstorp har en alldeles egen Bergsledare och jag visste redan vem han (och hans familj) är innan jag kom på detta. Det “underlättar” när man söker kontakt. Så jag mailade honom med mina nyfikna frågor och fick väldigt givande svar och mitt intresse och min nyfikenhet satte sig. Om det inte vore för att min ekonomi håller mig tillbaka hade jag anmält mig på studs för hans kurs, men det får vänta lite. Under tiden får jag söka svar i mitt förvirrade liv på annat vis.

Är detta något som ni andra redan kände till?
Någon av er som testat bergsmeditation?

Dela gärna med er utav era upplevelser, tankar och känslor kring detta!

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Rebecka skriver:

  Bergsmeditation var ett nytt begrepp för mig, men det låter klart intressant. Tack för tipset!

 2. Suss skriver:

  Terry har ju haft kursgård här i Jämtland förut så jag har stött på honom ja.
  Vad han sa osv tar jag dock inte här…. ;) men jag kan säga att han vet vad han pysslar med!

 3. gis8 skriver:

  Hej
  Jag har gått hos Bergsledaren i Staffanstorp i snart 3 år och förundras fortfarande över vilken effekt den har. Vid meditation i grupp sätter deltagarna ord på dina tankar vilket gör de mer lätthanterliga och vid meditation enskilt så hjälper den till att samla ihop mig, hitta min intuition och få svar på funderingar jag har.

 4. Suss skriver:

  Nu haru fått mail!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com