ante omnis mea familia

Better late than never

Idag var det inte lika mycket att göra i studion som jag hade föredragit. På gott och ont. Jag har funnit mig själv väldigt tankspridd de senaste dagarna och det är väl moder naturs vis att arrangera det så för mig, att ge mig lugna dagar när jag som mest behöver det för att reflektera.

När jag gick av bussen idag, gick jag av en hållplats tidigare än vad jag brukar hoppa av. Jag tänkte inte ens, jag bara hoppade av i sista minuten innan bussen stängde dörrarna. Jag gick med bestämde steg in mot gågåtan och hörde mig själv tänka ”Jag ska hämta mina kort”. Mina kort? När jag kom fram till min okända destination märkte jag vart mina steg hade fört mig. Sök & Finn. Och jag visste direkt vad jag var där för att hämta. TarotJag skulle hämta MINA kort. De där korten jag beställde för 4 år sedan. De korten som inte tillhörde deras standard sortiment för 4 år sedan, som jag fick importerad. Men av någon anledning blev det aldrig så att jag hämtade dem. Så jag tog en chansning när jag in i dag och direkt fram till var man ser vilka lekar de har. Jag bläddrade igenom innan jag gick till kassan för att förhöra mig om just korten jag skulle ha och visste vilka det var. Mina kort. Witches Tarot. Och idag, efter år av väntan, är de äntligen hos mig, där de hör hemma. Better late than never. Nu är det bara att arbeta in dem (och mig själv) innan jag är tillbaka till Maddi, som jag var förr.

Jag hade med mig min lilla rosa till jobb och det är givet att det blir en massa bilder då eftersom både Cindy och jag tycker om att ta foton – och naturligtvis ska jag dela med mig utav våra OREDIGERADE bilder.

Ingen retusch, ingen förvanskning, bara vackra Cindy & jag!

Cindy & Maddi Cindy & Maddi

Cindy & Maddi Cindy & Maddi

Maddi Cindy

 


Dagens missmaddis fråga:

Har du blivit spådd någon gång?
Om ja, blev det som det var sagt?
Om inte, skulle du vilja?

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

18 tankar om “Better late than never”

%d bloggare gillar detta: