Big poison comes in small bottles!

Det är ju nästan pinsamt vilken dålig koll jag har trots att jag gör allt jag kan för att ha bästa möjliga koll. Men å andra sidan har jag ganska mycket at ha koll på. Nu i juletid fick jag hemskickat 3-4 olika tider till BUP, på olika ställen och tider, för olika barn (man kan tro att mina barn är riktigt illa däran). Och nånstans mellan det att jag öppnade breven och skrev upp dem i min kalender på mobilen har jag blandat ihop tiderna. Så idag tog jag Laaiti ledigt. Två flugor i en smäll – tid på Habiliteringen och en dag med mamma. Klockan 11 skulle vi vara där. Trodde jag. Sen ringde Karen, Laaitis psykolog från Hab, lite över 09. Tydligen hade jag tid då. Ensam. Men vänliga som de är så ordnade de så att jag kunde komma 11 ändå. Enormt tacksam.
20150107_195804Så jag lämnade Kaeli på dagis, gav Keeron frukost, lämnade Keeron och Laaiti hos mormor och körde mot Lund. Eftersom jag ska hämta flickorna vid 14 så ringde jag mamma och undrade om hon kunde ha pojkarna fram tills dess, så slipper jag kånka fram och tillbaka på Keeron i bilbarnstolen – han är så sanslöst tung, vår lilla fettoklump.
Det var ett bra möte på Habiliteringen. Jag gillar dem. Kanske gillar jag dem för att de lyssnar men framförallt håller med mig. Jag gillar när människor håller med mig och inser att jag har rätt. Jag har alltid rätt. Förbannat tragiskt när människor inte ser hur smart jag faktiskt är (det är här ni kan salta lite extra).

Jullov och Nyår är officiellt förbi och idag är Kaelis första dag på dagis igen efter ledighet. Jag kan ljuga och säga att jag saknar henne, men det ligger inte för mig att fibbla. Skönt att slippa henne – låta öronen vila lite.

10933877_10153572396975550_3445543688067289029_nHur sjukt är inte detta. När Kaeli var 19 månader var hon i stort sett lika stor som Keeron är nu, som är runt 7 månader. Älskade pyttelilla mini Kaeli Rose..

Big poison comes in small bottles. Hennes attityd uppväger för hennes petita boning. Hon är definitivt sin mamma upp i dagen. Lika underbart uppkäftig och smart och snabbtänkt. Och tro det eller ej – verbal.


Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Patruska skriver:

    När jag jobbade hade jag koll på allt, alla tider alla möten..som mammaledig, not so much. Funderar på att skaffa en stor griffeltavla och skriva schema på..tack vare att jag skriver om detta kom jag på att jag ska tatuera ögonbrynen i morgon, så tack för det! Annars hade jag med största sannolikhet missat det och säkerligen blivit debiterad

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.