Bildbevis: 25cent crackwhore

För första gången sedan jag blev mamma lät mina barn mig sova lite längre än vad de brukar tillåta. I morse klev jag inte ur sängen förrän runt 10:30 och ja, det kändes både skönt och för jävligt. Halva dagen hade hunnit passera utan att jag gjort någon nytta.
Pojkarna däremot hade underhållit sig själva. De hade klätt på sig själva, vilket de aldrig brukar göra utan att jag säger åt dem, och Phini hade hittat min kamera och klickat över hundra bilder och en del av dem blev faktiskt förbannat bra!

Jag behövde dessa extra timmarna att sova ut eftersom jag inte kom isäng förrän efter 4 i morse. Och det är allt på grund av en man. Eller ja, MAN kan ju diskuteras, jag vill nog hellre kalla honom pojkvasker. Han är ju inte mer än 22. Snorunge. Lammkött galore. Ni känner mer till honom som mr. T. Han uppehöll mig och lät mig inte gå och lägga mig. Inte för att jag ens nämnde det, men ändå. Och lusfräck är han också som stal en bild på mig från msncam och la upp på bilddagboken – för att visa omvärlden hur missmaddis ser ut mitt i natten, övertrött och med smink utkletat som en 25cent crackwhore. Vill du se bilden? Klicka här.
Wtf, det bjuder jag på.. eller, rättare sagt, det bjuder mr. T på.

<KENOX S630 / Samsung S630> Så i morse efter jag piggnat till, tagit ett härligt rosa bad med rosa skum (mitt hår färgar av sig), klätt mig och sminkat mig drog vi hem till Emma för att sätta barnen i jobb. Vi främjar barnarbete. Emma & sambo är mitt uppe i renovering med golvbyte, köksluckor, målning och rivning av tapeter och det sistnämnda hjälpte vi till med. Ungarna tyckte det var apkul, såklart. Tänk att få vara barn och FÅ LOV att riva sönder väggarna. Tss, himmelriket. Vi fikade (Emma bjöd på kanelbullar) och barnen jobbade en stund till med Emma medan jag snackade skit med hennes gamla sambo. Henne sambo mördaren.

<KENOX S630 / Samsung S630> Emmas bättre hälft (eller ja, hennes hälft i alla fall) är jägare. Han kallar det jägare, jag kallar det mördare. Och i hans skjul hänger just nu två mördade oskyldiga rådjur. Bambi. Emma visade mig och pojkarna dessa upphängda, uppsprättade djur och vi var alla tre faschinerade och smått äcklade med en uppenbar nyfikenhet. Emma snackade om vilken delikatess det är, vilken god mat det är och Phini var jävligt snabb med sitt kontrande "Min mamma och jag tycker inte om det". Och till min kännedom har varken jag eller Phini nånsin ätit sånt så jag vet inte ens hur det smakar.

När klockan började rusa iväg cyklade pojkarna med mig promenerandes bakom iväg mot ICA för att inhandla de sista ingridienserna till kanelbullarna som vi skulle baka idag. När vi var hemkomna och hade ätit klart vår middag dröjde det inte länge förrän jag hade två små söner som somnat. Så mycket med vårt bak.

Och jag antar att det får bli en tidig kväll för mig med. Jag är trött och ska öppna butiken i morgonbitti så jag behöver min sömn.

Fler bilder från dagen, på bilddagboken.

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. Maria Malmgren skriver:

  bra .. sätt ungarna i arbete… det dör dem inte av..;) hihihih… kram

 2. Emma skriver:

  Hurra för dina soldater… Undrar hur lönen blev bara – får kolla imorgon när bilderna torkat!

 3. patruska skriver:

  bara inte dina grabbar får för sig att börja riva tapeter hemma hahw

 4. Miss Attitude skriver:

  *haha* hahaha härligt att barnen kunde sysselsätta sig och ge dig lite sovmorgon! *fniss* (:

 5. alma skriver:

  ville bara säga att jag älskar dig. o att alla dina råd har kommit mycket väl till hands. Du är en fin vän hjärtat! *blomma*

 6. Sandra skriver:

  Låt mig poängtera att du är bra snygg trots att det är klockan 4 på morgonkvisten *yay*

 7. Therese Anerland skriver:

  Du ser ju inte så hemsk ut.
  Jag ser ju värre ut än dig så tidigt på morgonen…

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com