Bildbevis på naken missmaddis!

“Om jag låter min offcentre vara kvar.. och den i mitten.. sen sätter jag en till off-centre på andra sidan. Snakebite och en centre.  Det blir för mycket runt läppen. Då är man inte pussvänlig. Om man inte är pussvänlig så attraherar man kanske inte män. Attraherar man inte män är chansen till sex minimerad. Om den chansen är minimerad blir man inte oönskat gravid. Blir jag inte gravid har jag inget att oroa mig för. Då har jag ändrat det som är förutsagt om mig. Antingen det eller sterilisera mig”

Minns du det? Minns du att jag skrev det häromdagen i detta inlägget? Och som jag även sagt innan, så låter jag inte mina rädslor stå ivägen för mig. Jag gjorde det. Jag fixade snakebite. Grejen är, att jag är en duktig piercare. Jag är en väldigt duktig men nålrädd piercare. Ungefär som ett vegetariskt lejon.
Snakebite + 1 centreMen när jag väl har bestämt mig så gör jag det. Och med rädslan under kontroll och mentalt förberedd så gjorde jag det. Men det är inte lätt att pierca sig själv när man är rädd och när det gör ont så jag kom (naturligtvis) 2 millimenter fel på insidan och TVÅ MILLIMETRAR kan reta skiten ur mig. Jag är en perfektionist och enormt symetrisk. Den andra off centre läpp piercingen blev med andra ord inte långvarig men tillräckligt länge för bildbevis. Tilläggas bör, att läppen är svullen som satan på bilden.

Och angående min nakna dag idag. Nu ska jag fantamig göra något som ni förmodligen inte förväntade er och det tack vare en kommentar från Jana.

Jana säger:
Men. Om det är så illa måste du verkligen ha sminkfria dagar emellanåt – bland folk!

Så här har vi det första steget – en publik bild på en naken/osminkad Maddi. Det är ju faktiskt så att jag ser friskare ut med smink. Fräschare, friskare och naturligtvis snyggare. Jag minns en gång jag lämnade pojkarna på dagis utan smink. Fröken kom fram till mig, la en hand på min axel och frågade ”Hur är det med dig Madeleine, är du sjuk?” Nej. Jag har bara inte sminkat mig, ffs.
När jag lämnade pojkarna till min mamma idag fick hon en chock. Inget smink. ”VAD DU SER SJUK UT!!” var det första hon sa.

Och Janas kommentar kändes som en utmaning, haha! Hata utmaningar. Så here goes, fuck it. Om du vågar så klickar du för full storlek. Och detta blir en utmaning till mina bloggande vänner – lägg upp en bild på dig själv – OSMINKAD & JÄVLIG!

Osminkad & jävlig

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

16 tankar om “Bildbevis på naken missmaddis!”

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com