ante omnis mea familia

Blink blink – flirtar du? 

Det är en återkommande diskussion här hemma, mellan Magnus och mig. Det där med flirtar. Vi kan ibland vara oense om vad exakt som räknas som en flirt. Många gånger får Magnus för sig att män kan titta på mig på ”det där” sättet. Jag hävdar motsatsen. Jag är säker på att folk glor på mig pga mitt utseende ja, men inte för att de tycker jag är snygg som Magnus tror utan eftersom jag är full av tatueringar och piercingar osv.   
 Ibland kan jag få kommentarer från killar som Magnus tycker är flirtiga men jag håller inte med. Mest eftersom jag ser det som lite av en omöjlighet – varför i all världen skulle killar ragga på mig?! Jag är långt ifrån den iögonfallande skönheten man tittar två gånger år. Men Magnus tycker såklart motsatsen; han gifte sig med mig. Han har fått för sig att många män tycker jag är snygg men jag påpekar ofta att jag är en ”acquired taste” – hans smak (tack och lov!). Och om man bortser från utseende så är det ingen hemlighet att jag är gift & har en drös ungar.

  
Men var går gränsen? Vad är en flirt och vad är okej? Magnus och jag är bägge väldigt överens om var våra gränser går. Men om en annan kille skriver till mig att jag är fin – är det en flirt? Är det okej?
Magnus tycker inte det är okej. Jag kan förstå det. Han tycker det är respektlöst eftersom folk ju vet att jag är gift. 
Vi är bägge ganska svartsjuka. Inte så att det är jobbigt, det funkar för oss – vi känner varandra. Men svartsjukan för min del handlar mer om ”ge fan i det som är mitt”. Kvinnor får gärna stirra på min man & tycka han är snygg. Men de ska ge fan i att ragga på honom. Magnus känner inte likadant. Ingen ska glo på mig haha. 

    
Vad tycker ni andra? 

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Blink blink – flirtar du? ”

%d bloggare gillar detta: