Blink blink – flirtar du? 

Det är en återkommande diskussion här hemma, mellan Magnus och mig. Det där med flirtar. Vi kan ibland vara oense om vad exakt som räknas som en flirt. Många gånger får Magnus för sig att män kan titta på mig på ”det där” sättet. Jag hävdar motsatsen. Jag är säker på att folk glor på mig pga mitt utseende ja, men inte för att de tycker jag är snygg som Magnus tror utan eftersom jag är full av tatueringar och piercingar osv.   
 Ibland kan jag få kommentarer från killar som Magnus tycker är flirtiga men jag håller inte med. Mest eftersom jag ser det som lite av en omöjlighet – varför i all världen skulle killar ragga på mig?! Jag är långt ifrån den iögonfallande skönheten man tittar två gånger år. Men Magnus tycker såklart motsatsen; han gifte sig med mig. Han har fått för sig att många män tycker jag är snygg men jag påpekar ofta att jag är en ”acquired taste” – hans smak (tack och lov!). Och om man bortser från utseende så är det ingen hemlighet att jag är gift & har en drös ungar.

  
Men var går gränsen? Vad är en flirt och vad är okej? Magnus och jag är bägge väldigt överens om var våra gränser går. Men om en annan kille skriver till mig att jag är fin – är det en flirt? Är det okej?
Magnus tycker inte det är okej. Jag kan förstå det. Han tycker det är respektlöst eftersom folk ju vet att jag är gift. 
Vi är bägge ganska svartsjuka. Inte så att det är jobbigt, det funkar för oss – vi känner varandra. Men svartsjukan för min del handlar mer om ”ge fan i det som är mitt”. Kvinnor får gärna stirra på min man & tycka han är snygg. Men de ska ge fan i att ragga på honom. Magnus känner inte likadant. Ingen ska glo på mig haha. 

    
Vad tycker ni andra? 

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Jenny skriver:

  Jag är så van vid att det raggas på min man så det bekommer mig inte. Det är hur han bemöter det som så fall hade gjort mig upprörd. Mig tittar ingen på vad jag vet..

 2. MansonDust skriver:

  Förstår inte varför någon inte skulle ”få” titta på dig & tänka ”wow, snygg brud!”. Jag hade som man då bara känt ”HAHA! Hon är min. Kolla du!” Ungefär så jag känner om nån flirtar med min sambo. Det är hur han bemöter det som spelar roll. Han är bara vänlig tillbaks. Om nån kollar på mig vet jag inte, men tycker det är helt ok med ett ”Hej! Vad fin du är.”, det är bara att tacka. Inget mer med det. Man är ju inte… poff, osynlig & hatar komplimanger bara för att man är i ett förhållande. Även om det är ens kärleks komplimanger som spelar störst roll så ÄR det faktiskt lite skönt att också få något ”utifrån” också.

 3. charlotte skriver:

  Jag bryr mig inte varken om ngn kollar på min man eller raggar på min man- vet man vart man har varandra så spelar väl d ingen roll?

  Alla har väl ”rätt” att säga/göra/ragga (inom lagens gränser då) på vem som helst även om den är gift eller inte? Det är väl den gifta personen som har ansvaret för vad som sker inte den andra personen….

  Låter otroligt jobbigt att vara sådär svartsjuka…

 4. Jessica jönsson skriver:

  Som ovan, det är hur min sambo bemöter en komplimang/flirt som spelar roll. Man kan svara Tack och sen är det bra med det. Vem vill inte ha komplimanger liksom?

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.