Bloggar på arbetstid

Nu är klockan lite över 18 och jag är på jobb. Cindy har gått hem och jag tar ensam de sista timmarna på jobbet och det ä pest och pina – eftersom det inte finns något att göra. Butiken är tom, inte en enda kund. Sen kom jag på att jag ju har lilla vita med mig och halvskämtade med Cindy att jag kunde ju ta fram den de sista timmarna. Jag var  faktiskt beredd på att hon skulle säga nej men tydligen inte. Och eftersom jag är så uttråkad så wtf. Jag förgås..!

WOW, en kund kom in.

[PAUS]

Och nu har jag hjälpt några kunder.

Bild 023  Idag fick vi faktiskt hem massa roligt från vår leverantör. Dermal Anchor grejor och nya modeller av våra crazy linser – massa kul. Men det roligaste var nog mina silikon eyelets. 22 millimeter, fucken aye! De är mjuka och lätta och kommer vara så mycket bekvämare. Fast de passade inte i mitt högra öra som är mindre och måste töjas 2 millimeter. Så jag hittade en ikon plugg i Bild 024studion som jag tryckte i min acrylic eyelet för att tynga ner lite, så det blir nog bra med den saken. Och här på jobb finns bara webcam i minivitasomännnuinteharnågotnamn.

Så ni får nöja er med det. På den öv ersta ser ni min silikon eyelet. På den understa min acryl eyelet med en ikonplugg a la Spader BLING BLING. Jag tror det är Robbans.. jag bara lånar den… :D

Cindys vackra syster med dotter kom nyss in i butiken och hälsade på. Hon läser min blogg lite då och då, systern. Och jag glömmer bort det, hah.

Nu ska jag dona lite i butiken innan jag stänger om en timme eller så. Hemma runt tjugo över nio, halv tio.. inga godnattpussar för min del inte..

Och eftersom jag nu bloggat på arbetstid så blir detta första gånge n jag bloggar och får betalt för det!!! WOOHOOO!!

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. susanne skriver:

  haha, woohoooo!! *cheer*

 2. Andie skriver:

  *tihi* Någon gång måste man ju få betalt för att man skriver blogg *tihi* *cheer*

 3. Sandra skriver:

  Jag uppskattar gärna mer bloggande från jobbet *kjerlek*

 4. Therese Anerland skriver:

  He he coolt att kunna blogga från jobbet utan problem. *cheer*

 5. Kicki skriver:

  No snakebites?

  Tråkigt med så sen arbetstid då det inte ens verkar finnas behov för det *hmm*

 6. Jasas skriver:

  Snart tjänar du miljoner!!!

 7. Jessica skriver:

  Skoj med lite nya saker. Den piercingen i kinden ser så fräck ut. Dock får inte jag ha smycken i ansiktet när jag jobbar i butik :S

 8. Thina skriver:

  Jag kunde blogga från jobb innan dom bestämmde sig för att alla ska ha personliginloggning…för att man inte ska dra dit virus i malmö stads nätverk…

  Silikongrejerna till örat är skit sköna! Har alltid mina, dom lucktar inte lika illa som metallen gör heller..det är en fördel! Och så är dom sköna! Säljer ni sånna nu? För innan har jag beställt från Barberella. Och jag skulle vilja ha ett par rosa…beställde rosa i somras men dom va för små så klart…

  Men åå då kan du snart börja göra ancors på kunder???
  Du vet att jag väntar intensivt på att få komma och göra en va? *blomma*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com