Bloggkärleksveckan: Dag #2

Emma: tamagal.seDet är väl egentligen ingen nyhet för de flesta utav er att en utav mina stora inspirationskällor är Emma aka Tamagal, som driver bloggen http://tamagal.se
Emma är en av mina läsare hon med, och en utan de äldsta till råge på allt. Hon har följt mitt liv sedan Lunarstormtiden och har således läst min blogg i omkring 10 år. Det är nog inte många av er som lyckats med det. Jag har likaså följt hennes liv på håll jag med genom hennes olika bloggar genom åren.

Sen plötsligt fick vi ett gemensamt intresse. Det började med att hon bloggade om naglar och jag är INGEN modeblogg läsare och trodde aldrig att jag skulle “bli fast”.  Men någonting lockade och jag började måla naglar och det var ENKOM Emmas förtjänst, som har inspirerat mig.

Emma är en vrålhet småbarnsmamma till två barn. Hon är ofantligt kreativ och pysslig och ALLT hon tar sig an blir hon mästare på och det med en enorm ödmjukhet. Hon ser aldrig ner på någon.  När jag först kom i kontakt med henne på Lunarstorm var det främst hennes presentationer hon gjorde i Photoshop som inspirerade och hon var nog en bidragande faktor till att jag började trixa med PS med. Hon har nog snurrat upp min veva många gånger!
Hon bor långt ifrån mig så vi har inte träffats i verkligheten men vi har pratats vid så pass mycket och så pass öppet att jag gärna och med stolthet kallar henne min vän och jag läser ju självklart hennes blogg och tycker att ni kan ta en titt på hennes blogg.

Så dagens missmaddiskärlek, denna dag nummer 2 i bloggkärleksveckan går till

Morsa med BLING!

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Tamagal skriver:

  Åh, jag blir nästan tårögd.
  Har en så sjukt dålig dag att detta lyste upp oerhört. :sun:

  Tack för att du finns.
  Keep on rocking! :victory:

 2. Tamagal skriver:

  Snyggt även att du valde en bild där det ser ut som om jag har fingret i näsan!!! Wahaha! :highfive:

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com