Bloggkärleksveckan: Dag #3

Dina andetag. Vad vore jag utan dina andetag.
Vad vacker det låter. Och sådan är just kärlek till sitt barn.

Och det var även på Lunarstorm som jag först kom  i kontakt med Elliz. Jag gjorde några presentationer till henne och vi har bägge kämpat med vikten och hade en del gemensamt att prata om. Och när jag väntade Kaeli väntade hon sitt första barn och födde en dotter. Dottern Alva – Unik på alla sätt & vis, föddes med LKG – Läpp-Käk-Gomspalt och det kom som en chock för föräldrarna som inget visste. I Skåne får vi två rutin ultraljud och ett sådant “problem” kan man se på andra ultraljudet men Elliz visste inget.
Så hon skrev om bland annat detta i sin blogg, och mycket annat.

Så jag vill ge missmaddiskärlek till Elliz och hennes familj och sprida kunskap till andra.
Bloggar som denna kan ge förtröstan till andra föräldrar i liknande sits och sprida kunskap till de som varken vet eller förstår.

dinaandetag

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Milis Värld skriver:

    Min son är oxå född med LKG-spalt. Tycker att det är bra att folk skriver om det (som jag o Elliz typ) Så att människor i samma sits kan läsa, eller helt oförstående oxå för den delen… Jag letade som en tok efter folk som bloggade om missbildningen när jag väntade Levis, men hittade knappt några alls. Så nu tänker jag ”ge igen”, o skriva allt jag bara kan om det. Så att folk får se hur det är att ha ett barn med spalt :)

    Tråkigt att dom missade det på båda UL. Vi fick veta på RUL, i vecka 18… Det finns att läsa om Levis missbildning ända sen dess i min blogg.

    Bra inlägg btw. :yes:

  2. Elliz skriver:

    Tack! :heart:

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com