Bloggkärleksveckan: vecka 21


Vecka 21 är den årliga bloggkärleksveckan. Bloggkärleksveckan är en årlig tradition som funnits ända sedan förra året och nu på måndag är det dags igen. Tanken med bloggkärleksveckan är enkel, blogga om en bloggare du tycker förtjänar mer uppmärkssamhet, någon du gillar.

Länkar är Internets blodomlopp, genom länkarna färdas allt det som gör Internet levande. Här kommer läsare till din blogg och dessutom en liten push som visar sökmotorer att du är någon att räkna med. Varje länk på nätet är nämligen en röst, om jag länkar till dig så röstar jag på dig i Googles och de andra sökmotorernas ögon och du kommer få en lite bättre position i sökresultaten. Genom att passa på att länka till bloggare som du gillar ger du dem alltså massor av bra effekter.

23-29 Maj är det alltså dags för bloggkärleksveckan för andra året. Förra gången var vi några hundra deltagare och min förhoppning är att vi kan bli ännu fler i år. Det är inte svårare än att du bloggar om någon du gillar.

 

Källa: Nakna Sanningen
Inlägg: “På måndag börjar den årliga Bloggkärleksveckan

 

Och mitt bidrag: missmaddis.com, kommer att bli att försöka uppmärksamma en blogg om dagen. Bloggar till människor jag tycker verkar vettiga, som jag själv uppskattar, både vänners och andras.
Och hur hittar jag egentligen bloggar?
Faktiskt mest här, hos mig. Ni läsare, som lämnar er adress när ni kommenterar, eller när ni rekommenderar något till mig.
Detta kommer bli mitt bidrag och ja, jag deltar!

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Andie skriver:

    Jag ska också försöka komma ihåg bloggkärleksveckan.

  2. Jag skriver just ett inlägg om detta. :)

    Snart fyller din dotter år, det vet jag för jag minns att du födde henne på min födelsedag förra året. :)
    Grattis!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com