BMF – min hemlighet

Nu är söndagen snart över och den har varit lugn och mysig i höstvädret. Jag tog Lizette med mig hem från festen inatt så hon sov över os mig. Det var faktiskt mysigt. Nr vi var hemma satt vi i köket och käka lite och pratade innan vi gick och borstade tänderna och gick och la oss. Vi vaknade i lagom tid runt elva i morse och efter en kopp kaffe gick hon ut till sin pappa och jag gick och hämtade pojkarna som jag tog med på promenad till ICA. Pojkarna var helt ljuvliga – tills vi kom innanför dörren här hemma. Och som om de blivit besatta började bråket på studs. Jag undrar varför det är så med pojkarna. De är oklanderliga och ljuvliga när vi inte är hemma. Sen är det så att stundtals är det dålig energi i mitt hem, även det trots att jag försöker göra stämningen mysig, lugn och härlig. Ibland är det som om väggarna har minnen.

Jag har mest gått och smådonat hela dagen. Jag bakade kanelbullar med pojkarna, lagade middag och lät pojkarna plaska i badet en bra stund innan även det slutade med tårar. Jag tände ljus i hela lägenheten och satte igång lite rökelse och torkade pojkarna torra och satte pådem myskläder och inneskor. Charmen med höst och vinter är den höga mysfaktorn.Barnen och jag fikade kvällsmat i köket med levande ljus och det var ljuvligt.. jag älskar dessa höstkvällarna.

Mot kvällen fick jag herrbesök. En viss mr kom och hade vägarna förbi. Vi satt i vardagsrummet och pratade. Pojkarna sov sött, tillsammans i lillebrors säng.
Och tur är väl det, annars..

Han är väl också en konstig snubbe, denna mistern. Jag har nog aldrig mött nån så jävla mystisk som honom och jag vet inte om jag tycker om honom eller om jag tycker han bara är konstig. För jag vet inte var jag har honom, vad vill han och varför? Och varför?! Eller så är det nog det sedvanliga klassiska med honom, when it comes down to it. Men varför då slösa tid på att ha vägarna förbi och bara.. komma på kaffe (som jag faktiskt glömde erbjuda, ffs). Vi satt bara och pratade och jag undrade mest för mig själv om varför han var här? Varför kommer han och hälsar på såhär och ingenting.. jag menar, eftersom det bara är.. men ingenting.. äsch skitsamma. Jag förstår honom inte. Jag gjorde det definitivt inte då och jag gör det inte nu iheller. Vad är han till mig? Polare? Vi ses en till två gånger om året, smsar då & då och skriver på msn ibland. KK? För att vara KK borde man ha lite mer regelbundet sex? Eller är det bara kul att träffa mig lite då och då i brist på annat tidsfördriv. Kan så vara. Och det är lugnt för min del. Eller.. ja! Han är en Bekant Med Förmån! Så är det! BMF!

Vem han är? Min hemlighet.
Som fick kanelbullar med sig när han körde hem tidigt ikväll.

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. Anna skriver:

  Ja du vem vet O_o .. Hur kommer det sig att ni bara ses två gånger per år? *vetej* bor ni så långt ifrån varandra? Skumt i alla fall.. men frågan är väl, vad vill DU med honom *tihi*

 2. Sarah skriver:

  Låter mest som om han utnyttjar dig ett par få ggr om året, så det är väl antingen eller då, låta sig utnyttjas eller skita i det.

 3. Jenny skriver:

  AAAA! Vad mysigt med dessa hostkvallar da man kan mysa inne eller en riktigt kall vinterkvall och man kan sitta i soffan och mysa med choklad mmmmm…..
  Saknar lite host och mys sa gar det att skicka hosten pa posten tro? :)

 4. Bloggrank.se skriver:

  Tänkte bara tipsa om att bloggrank.se har äntligen öppnat! *yay*

 5. Therese Anerland skriver:

  Hösten är bara början till myset hemma.
  Hmm kan det vara så att det är det mystiska som lockar dig?
  Men varför bara 2ggr om året?

 6. Jessica skriver:

  Det är trevligt med BMF

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.