ante omnis mea familia

Bodymods: Modify

Så! Nu är helgen halvt ihjälsprungen och jag har inte hunnit njuta utav den ännu.
Barnen sov hos min mamma inatt eftersom jag slutade sent igår och skulle upp idag.

Lotta, nytatuerad och blödande, hämtade mig på jobb och tillsammans gick vi. Hennes linne och huvjacka var nerblodat och hon var tvungen att byta om innan vi drog ut. Jag tyckte det kändes lite väl mycket att förs åka hem till henne (annan stad) och sen tillbaka till Malmö så jag föreslog att hon gör som Cindy lärt mig – köp nytt!  När Cindy exempelvis spiller kaffe på en ljus tröja på jobb så går hon helt sonika och köper ny tröja.
Lotta hittade 2st svarta linnen för en hundring hon ville ha. Hon tog med sig ett in i provrummet och kom ut med det nya linnet på och marscherade bort till kassan och bad kassörskan klippa av prislappen haha.

Vi åt på Sibylla och gick in på Mascot där Lotta tog nån öl och jag en cider. Vi pratade med varandra och med tjejerna som satt vid samma bord och inte långt därpå kom Lotta och jag överens om att det fick bli en lugn kväll. VI stannade på Mascot och åkte inte till Heartbreak som vi pratat om tidigare utan åkte hem tidigt. Mysigt och perfekt för kvällen.

<KENOX S630  / Samsung S630> <KENOX S630  / Samsung S630> Både igår och idag tog jag speedshopping. Igår köpte jag varsin långärmad svart skjorta till mina söner, med en liten svart döskalle broderad vid bröstet – varsitt vitt linne och kalsonger till Laaiti med döskallar. Idag blev det varsin vit kortärmad skjorta, varsin cool keps och varsitt par svarta duntofflor med vita döskallar. YAY! Det fina med mina söner är att de uppskattar kläder som om det vore godis eller leksaker och blir jätteglada.

Ikväll är jag astrött av någon anledning och har ont i ryggen som om jag vore 90år gammal. Jag har en massa funderingar kring ett visst ämne jag planerat att skriva ner i bloggformat men det får fan vänta tills jag orkar..

Nu är det nudlar för min del och dokumentären jag lånade med från jobb – Modify.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

9 tankar om “Bodymods: Modify”

%d bloggare gillar detta: