Bra filmer efterlyses!

Måndag morgon – allt börjar om: Pojkarna är utfodrade, påklädda och lämnade på dagis/skola. Morgonhandling på Ica och fyllt på bröd & fruktförrådet. Frukost till min dotter. Disk. En maskin tvätt. Sen blir det nog lite dammsugning och undanröj. Tur att jag är full av åsikter, tankar och känslor, annars vore det ett för jävla tråkigt liv.

Helgen har varit lugn och trevlig. Malin spenderade några timmar med mig i fredags, i lördags var jag hemma hos pappa och hjälpte honom med en annons på Tradera (han säljer sitt wii) och sen blev vi bjudna på mammas Moussaka.
På söndagen kom Malin och hennes sambo Henke hit med sina två barn och Björn kom förbi en sväng och testade USB minne funktionen på min DVD spelare som till min stora förtjusning fungerade. Därför har jag nu skrivit en liten lista till pappa på filmer jag vill se, bland annat The last Exorcism, I spit on your grave, Splice, Legion.. m.fl.

Har ni några tips på några filmer ni verkligen rekommenderar så släng in i en kommentar!

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. Sarah skriver:

  My name is khan
  The last song
  Remember me
  Kan jag tipsa om bla.

 2. Åh splice vill jag oxå se! Hoooppas barnen sover middag samtidigt idag…

 3. The usual old Me skriver:

  En ganska snäll man *asg* Så känner du ingen lust att ha sex, nånsin!

 4. Chatrine skriver:

  det beror på vilken typ av film du gillar..
  Men vi såg en rätt bra nyligen:
  The new daughter

 5. Emelie skriver:

  Antichrist! Min absoluta favoritfilm. Fantastiskt bra, den måste du se! (om du inte redan sett den?)

 6. Selenea skriver:

  En gammal hederlig klassiker är ”Dogma” – jag tröttnar nog aldrig på den. Sen är ju smaken som baken, men här är några rullar jag gillar:

  Bram Stoker’s Dracula, Death Race, Det våras för rymden, Willow – och om du känner för att ha ett TV-seriemaraton kan jag varmt rekommendera Supernatural (ögongodis + bra handling = suverän).

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com