ante omnis mea familia

Bra filmer efterlyses!

Måndag morgon – allt börjar om: Pojkarna är utfodrade, påklädda och lämnade på dagis/skola. Morgonhandling på Ica och fyllt på bröd & fruktförrådet. Frukost till min dotter. Disk. En maskin tvätt. Sen blir det nog lite dammsugning och undanröj. Tur att jag är full av åsikter, tankar och känslor, annars vore det ett för jävla tråkigt liv.

Helgen har varit lugn och trevlig. Malin spenderade några timmar med mig i fredags, i lördags var jag hemma hos pappa och hjälpte honom med en annons på Tradera (han säljer sitt wii) och sen blev vi bjudna på mammas Moussaka.
På söndagen kom Malin och hennes sambo Henke hit med sina två barn och Björn kom förbi en sväng och testade USB minne funktionen på min DVD spelare som till min stora förtjusning fungerade. Därför har jag nu skrivit en liten lista till pappa på filmer jag vill se, bland annat The last Exorcism, I spit on your grave, Splice, Legion.. m.fl.

Har ni några tips på några filmer ni verkligen rekommenderar så släng in i en kommentar!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 tankar om “Bra filmer efterlyses!”

%d bloggare gillar detta: