Bristen är ett faktum. 

Lämnade blodprover häromdagen. Det blev lite kaka på kaka, för jag lämnade både till min husläkare ich till Spec MVC och  de hade beställt i stort sett samma prover. Idag var jag på Spec för ett vanligt bm besök och fick då reda på mina provsvar. 

Jag känner ju min kropp. Jag visste att jag har brist. 

Det som jag tycker är drygt är att läkarna vet att jag inte kan ta järntabletter. I synnerhet inte den mängden jag måste ta (mellan 3-4 tabletter/dag) för att det ska ha effekt eftersom jag har dåligt upptag efter min gbp. Så de väntar tills jag blir sjuk och riktigt dålig och Järn/blodbrist är ett faktum så att de kan sätta in intravenös järn. 

Så på måndag får jag första dosen. Då ska jag ligga med dropp i nån timme. Sen två gånger till samma vecka. 

Hoppas jag känner effekt av det fort för i stort sett alla symptom man kan tänkas ha, har jag. 

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Jessica skriver:

    Längesen du skrev något, hoppas allt är bra.?!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com