Brutna sms (…)

Det var längesedan man utsattes fär en sådan bastuvärme som vi skådat här i södern, både igår och idag. Det var tortys på bussen hem igår utan ventilation, finns det ingen LAG om sånt? an får inte sätta hundra i ständga blar i värmen men det är okay med oss på bussen? Fuck that. Alla svettades och hyperventilerade men ingen sa nått.

Jag och Laaiti åkte hem till Lotta i förmiddags och tog en kopp kaffe. Laaiti fick en isglass och ett choklad. Vi gjorde som vi ofta gör annars och analyserade vår senaste utekväll men vi kom inte fram till nått vettigt. Det gör vi aldrig annars ändå. Undrar om killar gör likadant och snackar sinsemellan, särskilt om man kanske träffat nån ute. Jag skulle gärna vilja vara osynlig och höra de samtalen. I morse hade jag ett intressant sms i inkorgen när jag vaknade och det är så förbannat irriterande när man får ett brutet sms och inte kan läsa slutet. Ni vet sånna som slutar mtt i en mening och avslutas med ett (…). Det är jävligt irriterande, särskilt nu, i just den meningen och jag får inte svar på vad resten egentligen var!! Aaaaaargh!

I morgon är jag ledig och har inga planer. Det är i och för sig för varmt för några större äventyr så jag får se vad som händer.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Lina skriver:

    Jo, värmen är inte att skoja med… men det är typiskt mig att gnälla :) Är det kallt gräller jag för det, är det varmt gnäller jag för det :P

  2. netscape skriver:

    Har också haft samma funderingar kring syrebrist på bussar. Då menar jag kanske inte bara sommartid då det är några grader varmare på dem än i gassande sol, utan även vintertid då dåre till busschaufför brassar på så man får släcka törsten med sitt egna saliv. *woohoo*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com