Bukplastik – 1 år senare

Paket från MichelleJo visst försa hon sig allt, Micha. Jag hämtade mitt paket på posten igår på väg hem och kunde inte hålla mig. Jag öppnade paketet utanför ICA och plockade upp muggen hon nämnde på MSN. Det är ju bara så, att döskallar + maddi = givet.
Micha är en tjej som jag snackat med på lunarstorm och msn, och som är vän till Charlotte men jag själv har faktiskt inte träffat henne. Inte ens pratat i telefon. Men hon skickade ett paket till mig och det gjorde mig enormt glad. Tänk att det finns sådana underbara människor! Tack Michelle!

När jag gick igenom några mappar idag hittade jag de gamla bilderna på min mage. Innan operationen det vill säga. Jag kan knappat minnas att jag såg ut sådär, trots att mina ärr påminner mig dagligen. Men det var verkligen ett förvånansvärt bra jobb min plastikkirurg Peter Cosmo gjorde och jag kommer alltid minnas hur han beskrev min mage som den bästa bukplastiken han har gjort.

Före & Efter min bukplastik

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

40 tankar om “Bukplastik – 1 år senare”

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com