Bukplastik – 1 år senare

Paket från MichelleJo visst försa hon sig allt, Micha. Jag hämtade mitt paket på posten igår på väg hem och kunde inte hålla mig. Jag öppnade paketet utanför ICA och plockade upp muggen hon nämnde på MSN. Det är ju bara så, att döskallar + maddi = givet.
Micha är en tjej som jag snackat med på lunarstorm och msn, och som är vän till Charlotte men jag själv har faktiskt inte träffat henne. Inte ens pratat i telefon. Men hon skickade ett paket till mig och det gjorde mig enormt glad. Tänk att det finns sådana underbara människor! Tack Michelle!

När jag gick igenom några mappar idag hittade jag de gamla bilderna på min mage. Innan operationen det vill säga. Jag kan knappat minnas att jag såg ut sådär, trots att mina ärr påminner mig dagligen. Men det var verkligen ett förvånansvärt bra jobb min plastikkirurg Peter Cosmo gjorde och jag kommer alltid minnas hur han beskrev min mage som den bästa bukplastiken han har gjort.

Före & Efter min bukplastik

Du gillar kanske också...

40 svar

 1. Tale skriver:

  What scar??! He has REALLY don a good job, that’s for sure.

 2. Anna skriver:

  shit vilken cool mugg.. :) Jag tycker inte helelr att man ser ärret idag, super bra för dig.. :)

 3. GirlGoesMom skriver:

  ärret syns ju knappt alls… Det är verkligen ett toppenjobb!

 4. Sabina skriver:

  Häftig mugg! Fy fan va snygg din mage har blivit nu Maddi…

 5. Teres/Bidosa skriver:

  Helt otroligt!! Vilket jobb! ”hatten av” för den viktminskningen!!!

 6. Nadine skriver:

  ohh my frikkin god! men fan va bra d blev!
  härlig blogg:D

  peace

 7. Maria skriver:

  Är grymt imponerad av din viktminskning. Din mage är ju superfin, den behöver du inte skämmas för att visa upp längre. Jag kan inte heller se något ärr.

 8. Saija skriver:

  Woow! Vilken skillnad!
  Jag vill också få en sån snygg mage! Har du tränat mycket?
  Jag viktminskar för fullt, det går nedåt, med hjälp av regelbundna måltider, men det går långsamt. Jag med mitt dåliga tålamod vill ju gärna tappa 15 kilo över en natt, men jag veeet, det är bara bra om det tar lite tid och istället blir långvarigt!

  Jag har slutat med godis och andra onyttigheter och det går bättre och bättre, trots att jag är en riktig godisråtta! Nu nöjer jag mig med nån mörk chokladbit då och då, och en cola-light ibland.

  Men, jag tycker INTE om att motionera *suck*
  Köpte mig t.o.m en crosstrainer nyligen, som jag absolut skulle träna på var- eller varannan dag. Jo hej! haha… den dammar redan!
  Det är jobbigt och tråkigt!

  Ja, nog babblat om mig, ville bara säga att du är jättesnygg!
  Hoppas komma dit en dag jag med!

  Kram!

 9. malle skriver:

  Blev du av med bristningar också?
  Din mage är ju riktigt platt och fin! Du ska vara stolt.

 10. helena skriver:

  JÄVLAR!!!!!!!!!!!!!!

 11. Sara skriver:

  oj, ja då kan jag förstå vilken enorm lättnad det måste ha varit att få genomgå den operationen!

 12. Ninna skriver:

  Du ser helt fantastisk ut :-)

 13. Linda S skriver:

  Shit,man ser ju inte ens ett ärr. Hur bra gjort som helst jue. Men inte minst från din sida!!! Riktigt duktig du är/varit

 14. MansonDust skriver:

  Jag är sjukt avis. Skulle också behöva ”remova” massa skinn. :/

 15. Karin skriver:

  Wow! Kan bara hålla med alla andra – sjukt bra jobbat, sjukt bra operation – sjukt snygg mage!

 16. Pernilla skriver:

  Snyggt, ärret snyns jue knappt!

 17. Mie skriver:

  Du har blivit så jivla snygg :D

 18. patruska skriver:

  vaddå ärr? ser inget.

 19. Martina skriver:

  Vilken skillnad!!!!
  Ser heller inget ärr! Grymt bra läkare där!

 20. Felicia skriver:

  Jag har gjort en på mas för 2 veckor sedan och undrar, hur länge var ditt snitt ”hårt” undertill och svullet?? Hur lång tid tog det innan du såg resultat?? Kram

 21. Jessica skriver:

  Där syns ju ingenting :)

 22. MaddeMad skriver:

  Vad kärt av Micha!
  Du ser ut som en riktigt snygg, sexig, kaxig & skön milf ;)
  Damn girl U ´re hot! *Tsssssssssssss*

 23. Ellen skriver:

  Det ärret var minimalt för så stort ingrepp, du är kanonsnygg!

 24. therre skriver:

  Shiiiit?! HUR har du bantat bort 70 kg?! När man ser dig kan man f.ö inte heller tro att du vägt så mkt.

 25. Alexzandra skriver:

  Herregud! Det hade jag aldrig kunnat se. Nu vet jag inte hur du har gått ner alla dina kg. Men min mamma har gjort en sån där magsäcksoperation och hennes skin hänger ju en hel del nu 1år senare och hon väntar på en bukplastiks operation. Kul och se att det kan bli så fina reslutat av en sån. Mamma vill ju så gärna så hon kommer bli jätte glad när jag visar henne detta. Starkt gjort, väldigt starkt!

 26. Sutt skriver:

  Hej MissMaddis.

  Jag läser din blogg, i stort sätt varje dag. Alltid så nyfiken på vad som händer i ditt liv.

  Vilken enorm skillnad, man ser knappt ärret men ditt ärr är säkert inte bara synligt utan de sitter på insidan också..

  looking good. :P

 27. bristningen skriver:

  Hejsan! Det blev ju jätte bra! Har själv jätte mycket bristningar och slappt skin efter mina 2 graviditeter.Mår skit dåligt över det, och har nu efter snart 10 år välltrat mig färdigt i eländet och bestämt mig för att fixa till det. Hoppas jag får lika snygg mage som du! *cheer*

 28. camilla skriver:

  WOW! Ser jätte bra ut verkligen!
  Jag har oxå gjort en bukplastik op och jag ångrar att jag inte tog bilder på min stora mage :D
  Men jag ser knappt inte ditt ärr ju. Blev du nöjd annars med magen?
  SJälv blev jag inte hundra ,för de har inte ”dragit” det jämt. Går i valet och kvalet om jag ska kontakta dom och se vad de säger.
  Hur längesen är det du gjorde den? Är det 1 år sen?

  //Camilla

 29. Åsa skriver:

  Hur lyckades du få bort magen..?
  Skulle minst sagt behöva få bort min med, men inte det lättaste.. *uhh*

 30. Jonas skriver:

  Vilket resultat, nu har du ju en riktigt het mage. :D

 31. Johanna skriver:

  Hejsan
  Har precis själv gjort en stor bukplastik.
  Hoppas verkligen att min kommer se ut som din när jag är klar, toppen fint resultat *yay*

 32. Emma skriver:

  Tänkte på en sak fick du själv betala op av överblivet skin?
  Gjorde det mycket ont?

 33. irmelinat skriver:

  Ursäkta, men varför har du fotat en kompis mage på sista bilden ??
  Jag kan inte se nåt ärr, så det kan ju inte vara din mage-eller ??!!

 34. Ella skriver:

  hej
  nu har jag gjort min bukplastik operation förra vecka den 20 april. jag går med böjd rygg fortfarande och jag känner mig mycket stram och svullen. jag ser tjockare ut nu än förr.. så därför vill jag fråga dig om när börjar svullnader försvinner? och när börjar man gå med rak rygg?
  M.V.H
  Ella

 35. Katja skriver:

  Sååå jääääkla snyggt.. :) Efteråt alltså :D
  Trodde dock man fick mindre hud, att den var mer elastisk och drog ihop sig lättare när man var yngre, men det kanske är en myt?
  Men mycket bra gjort!! *studs*

 36. Johanna skriver:

  Hej! vart har du gjort operationen, den ser väldigt välgjord ut, men ser inga ärr på sista bilden? är brallorna ivägen eller har du typ inga?
  Tacksam för svar!=)

 37. minusplus skriver:

  *harrt* verkligen kul att din mage e så fin.. tycker du att du någonsinn är tjock?? jag har gått ner 80 kg men varje dag tycker jag att jag är tjockare än någonsinn. men jag undrar om huvet spelar sratt med en??

 38. The Warriorness skriver:

  Kämpar själv med vikten och hoppas på att gå ner från 131,4 kg till normal vikt. Hur mycket vägde du innan operationen? Och vad krävdes för att du skulle få genomföra den?

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.