BUP!

Ny dag, nya tag eller vad säger man.

Igår var en riktig skitdag för mig av olika anledningar men mot eftermiddagen kändes det betydligt bättre efter att  jag hade lättat mitt hjärta, mina tankar och känslor för Magnus. Hans stöd, hans förståelse och hans kärlek till mig ger mig så mycket trygghet. Han låter mig få vara precis den jag är och accepterar mig i alla lägen. De dagar då jag är sjuk och mår dåligt på olika sätt så pussar han min panna och tar över här hemma och låter mig vila utan minsta skuldbeläggning, utan att ens sucka, utan att bli frustrerad eller det minsta sur. Vad har jag gjort för att förtjäna denna godhet i en man? Han är gudasänd, han är mitt allt.

I morse blev det aningen stressigt för mig. Lämnade Kaeli och gick hem och hämtade Laaiti som jag körde till BUP. Självklart så skulle alla vara ute på vägarna samtidigt som jag och jag fick vänta i nån korsning i omkring 4 minuter och det var väldigt spännande. Not.
Vi träffade Laaiti’s sköterska och berättade om hur det går och om vad lärarna på skolan tycker och det bestämdes att hon ska prata med läkaren om hur de ska göra med hans medicinering. Hon ska prata med Laaitis läkare och sen ska de bestämma huruvida de ska höja hans dos, byta medicin eller lägga till en medicin. Just nu äter han Strattera 35mg och det har ingen verkan. Jag ska även försöka få till ett möte med rektorn och belysa min sons behov av resurs – han behöver en vuxen som är vid hans sida hela tiden och BUP sa detsamma.  Det känns så skönt att prata med människor som ser samma problem som jag och som håller med om lösningar jag föreslår. Jag måste således ha rätt för mig. *Klapp på axeln*. Fick hämtat den nya anslagstavlan på BUP med. En magnetisk whiteboard med olika färger för varje dag som kan underlätta vår vardag för Laaiti där allt är organiserat. Kan vara värt att prova – jag provar gladeligen allt som underlättar för min son. Bolltäcket som han fick är fenomenalt. Han sover SÅ mycket bättre!

Så såg min morgon ut. Spännande.

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Johanna B skriver:

  Hoppas allt går bra och fort!

 2. Louise skriver:

  Så himla bra! vi läser just nu om kognitiva hjälpmedel såsom bolltäcken o färgglada anslagstavlor! Kanon att det finns!

 3. Charlotte skriver:

  Har ni fått ngn klocka? Den anv jag hemma (till alla barnen haha) som räknar ner o piper så det blir enklare att avsluta en aktivitet vid tex middagsdqg!

  Hoppas du får till en resurs åt honom, tyvärr ser ju ofta BUP saker ur en annan synvinkel är skolans representanter… I min sons skola har de löst det så att de som behöver har ”fått” en resurs i form av arbetslösa som får ha det uppdraget som typ praktikplats- de flesta är unga killar runt 20- detta har funkat kanon-superbra! (Kostar ju heller inget för skolan…vilken ju tydligen är viktigast ibland!) Nu kanske d krävs ngn utbildad med L men d här funkar iaf i de flesta fall i min sons skolan samt att det inte ”pekar ut” barnet så mkt utan alla ser killen mer som en cool kompis :-)

  Kram!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com