ante omnis mea familia

Buzzador – Gratis mat

Gratis smakar bäst sägs det? Och idag fick jag mitt första paket från Buzzador.

BuzzadorJag blev glatt överraskad över det generösa paketet. Det paketet jag fick som jag, med vänner,  ska utvärdera är Campbells nya soppor. Och detta, ska ni veta, är ett perfekt alternativ för just mig. Jag tycker om soppor, det är är lätt för mig att äta (såklart) och snabbt med. Paketet jag fick innehöll 8 paket, med 2pack vardera. Jag måste erkänna att jag känner mig skeptisk till Jordärtskocka. Men Tomatsoppa är gott. Sen ska vi prova 7 Grönskaker och Solmogna Grönsaker också.

Så som jag jobbar är det ett perfekt alternativ och på min prioriteringslista står lunch till mig & Cindy!  Vad är du sugen på, raring?

Detta var ju en bra grej.. att få olika saker hemskickade gratis, testa & det enda jag behöver göra är att rapportera. Vill du också få gratis grejor att prova? Klicka här & registrera dig!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 tankar om “Buzzador – Gratis mat”

%d bloggare gillar detta: