ante omnis mea familia

Buzzador kampanjer

Efter en väldigt lång tystnad från Buzzador har de nu erbjudit och skickat nya produkter till mig att testa.
Först fick jag ett paket med Dove’s VisibleCare duschcreme. Den skulle vara helt unik i sitt slag och de lovar att man ser skillnad efter 7 dagar.
Min första reaktion var ju doften, såklart. Visst luktar den gott och rent – jag tycker den luktar som helt vanlig tvål. Således inget speciellt med doften. Konsistensen  var inte heller lik de flesta duschcremer. Den var VÄLDIGT krämig och jag råkar faktiskt gilla det, man känner sig riktigt inlöddrad/intvålad även om denna duschcremen kan kännas svår att skölja av. Men visst känner man sig ren. Jo den fungerar bra. Jag ahr fått enormt torr hud under graviditeten och den hårda vintern och även om jag fortfarande har torr hud vill jag ngo våga påstå att jag inte är LIKA torr iaf.
Men all in all – bra produkt och jag kan rekommendera den vidare.

Sen fick jag ett erbjudande att delta i kampanjen med If’s gravidwidget – den som ni ser till höger, med magen och bebisen. Den passade mig ganska bra för jag hade faktiskt redan den widgeten, både här och på facebook. Jag gillar den. Jag gillar designen och layouten men jag tycker den är något sparsam med information men det är kul att följa i alla fall.

Sen deltog jag i kampanjen med Purina ONE’s kattmat. Och det passade mig också bra som alltid letar efter bättre alternativ till foder till min anorektiska katt. Hon får BRA foder och har ALLTID en välfylld skål men hon går fan inte upp i vikt för det. Kattjaevel. Men hon fick prova Purina ONE och ja, hon äter det. Vad mer kan jag säga. Den påsen jag fick att erbjuda min katt visar ingen skillnad på varken bättre eller sämre foder, det ska nog längre tid till för det, innan man kan se skillnad. Men hon äter den och det är ett gott tecken.

Jag har fått erbjudande om Sensodyne’s tandkräm men vet inte om jag kommit med ännu. Men tandkräm buzzar jag gladeligen, munhygien är viktigt!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Buzzador kampanjer”

%d bloggare gillar detta: