Cellförändringarna

Mina tabletter har varit slut ett tag. Jag har alltså inte tagit mina piller på några veckor. Sedan dess har jag hunnit gå upp några kilo och fått finnar lite här och där och jag fick det idag bekräftat att det kan bero på pillerna efter hormonomställningar.

Det är inte bara det att jag faktiskt har glömt bort att ringa mina sköterskor och läkare. Det är lite så att jag gömmer mig med. De senaste cellproverna jag har lämnat har visat cellförändringar och de har tjatat på l_livm_cancer1.gifmig att jag ska komma och lämna nya prover för att de måste hålla mig under uppsikt. Jag har lyckats undvika de länge men idag tog de mig när jag ringde. Hon visste redan vem jag var fast att jag aldrig pratat medf henne innan. Undrar om de har nån jävla hitlist och jag står överst? 
Jag lyckades få recept på tabletter så att det räcker ett halvår framöver och hon pratade om att sätta upp en tid till mig där omkring för provtagning. Jag pustade ut – tills dess hon undrade hur jag har det i början på december. Hon satte upp mig för provtagning den 6/12. Då gäller det. Provtagningen jag lyckats undvika länge. De två tidigare proverna visade inflammatoriska cellförändringar och anledningen till att jag är nervös är att jag vet hur det kan komma sluta.
Ni som följer mitt liv vet att det finns inte bagateller i mitt liv. Det finns inte gråzoner eller ”sådär lagom” områden. Om det är någonting så är det KABOOM ordentligt. Allt i mitt liv fungerar så, på gott & ont.

Kanske dags att ta tjuren vid hornen..

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

15 tankar om “Cellförändringarna”

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com