Cellprov, STD-test & graviditetstest

Jag fasar lite inför KK besöket i morgon bitti. Jag ska vara där klockan 9. Det är inte mycket här i livet som skrämmer mig eller som jag är rädd för, förutom detta. Tänk att jag ens erkänner det.. Det har nu gått ca ett halvår sedan de opererade bort alla abnormala förändringar och nu ska ett nytt test tas för att kolla hur det ser ut. Jag kanske borde passa på att be de att testa mig för sjukdomar också för jag hade en förbindelse som jag inte litar mycket på. Kanske kan slänga in ett graviditetstest när man ändå är i gång för det skulle fan inte förvåna mig om det blossar upp något lagom olämpligt. Vilken jävla sits det skulle vara.. Men så som jag lärt mig att barn blir gjorda så är det nästan omöjligt för mig att vara gravid, såvida jag inte är en mirakelkvinna. Då ska jag fan ringa tidningen själv och sälja min story haha.

Men om det visar sig att jag har cellförändringar igen, vad gör de då? Knipsar/bränner/opererar bort det igen? Och efter det..? Hur mycket kan man skära bort av en kvinna?!

Men i alla fall.. klockan 9 i morgonbitti. Sen efter det åker jag direkt till Malmö eftersom jag ska jobba mellan 13-19 och det känns löjligt att mellanlanda i Staffanstorp så jag får strosa Malmö i några timmar.

Wish me luck, here I go again.

Fuck vad jag inte vill detta. Jag kan int fly längre.

Du gillar kanske också...

13 svar

 1. Bara jag skriver:

  Möter dig ungefär 10 i nio utanför kk…

  Love you

 2. Glory skriver:

  Hoppas det går bra *harrt*

 3. Moolin.se skriver:

  Det här kommer du klara galant, vafan du är ju superwoman? (:

 4. Andie skriver:

  Håller tummarna för dig att det inte är några cellförändringar och jag tycker definitivt att du ska kolla upp ett std-test, för det är ju alltid bra att kolla sig.

 5. Maria skriver:

  När jag var på min första koll efter operationen så hade jag inga nya förändringar. Jag tror att de skär med viss mån så att säga. Har ingen aning dock om hur stor risken är att det dyker upp igen. Håller tummarna för att du är ok ”down there”. Själv ska jag på koll den 30:e igen…men jag tycker det känns rätt skönt att de ”tvingar” dit en med jämna mellanrum, jag hade ju knappast bokat tid på eget bevåg så att säga.

 6. Sarah (i Sandviken) skriver:

  Stort LYCKA TILL……ska tänka på dej!! *kjerlek*

  Kram

 7. S skriver:

  Jag är också rädd. Gick hela min gradivitet med cellförändringar. orkar snart inte bry mig längre. Trots att jag vet innerst inne att jag måste åtgärda skiten…

  lycka till….

 8. Kicki skriver:

  *hart* Hoppas det går bra!!

 9. Anna skriver:

  Det bästa är ju att få det gjort.. Så lycka till imorgon… KRAM

 10. dizzy skriver:

  jag ska tänka på dig. Hör av dig när du har varit där. Puss puss

 11. sandra skriver:

  Hoppas det går bra! *hart*

 12. Caroline skriver:

  Lycka till.
  Ett stort f_u till cellförändringar.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.