Äckelfyllegranngubben knackade på min dörr..

Idag fick väl jag dåndimpen på grannjävelen (runt 56 år). Skulle han råka DÖ våldsamt i en smärtsam hjärtattack så hade jag inte blivit det minsta ledsen. Tvärtom, möjligtvis.
Jag gick omkring och dammtorkade hela lägenheten i förmiddags när det knackade på dörren. Äckel fyllegubben knackade klockan 11 på min dörr – full som en agaspis. Han fyllemumlade.
– “Du Madde, du vet han som brukar vara hos dig och fixa massa.. Äh ehm, hör du mig?”
_ “Rickard, va fan snackar du om!” undrade jag
– “Ehm hör du mig? Hör du mina sms” frågade han
– “Rickard, har du DRUCKIT!?” undrade jag – vilket var en dum jävla fråga eftersom det STANK sprit i hela trappan. Han ryckte lite halvdant på axlarna.
– “Rickard, Du ska GE FAN I ATT KNACKA PÅ MIN DÖRR, fattar du inte det?!”

Det är sjukt obehagligt att han, full som en agaspis knackar på dörren när man har tre små barn hemma. Han har tidigare gått rakt in i denna lägenheten när tidigare hyresgäst bodde här. Hela han är sjukt obehaglig i vanliga fall men ännu mer när han stinker som ett bryggeri. Därför har jag sagt till honom att hålla sig undan mig men framförallt mina barn.

Jag har sagt till honom SÅ jävla många gånger förr, att hålla sig undan mig & min familj. En stund senare kom Malin (grannen). Vi lät hundarna busa i trädgården – jag hade ju Cilla i helgen och Malin har en korsning Ridgeback/Grand Danois. Hundarna lekte och gubbjäveln öppnar sin balkong och släpper demonstrativt ut sin katt.. vilket man inte ens får. Han gjorde det på ren pin kiv eftersom han är en grälsjuk jävla gubbe.
– Rickard är du rent jävla dum i huvudet? Du ser att det står en amstaff och en ridgeback här och du släpper ut din KATT!? sa jag.
Han svarade inte.
– Man får inte lov att ha katterna ute för fan!
– Jo det får man om man kan kontrollera den, svarade Rickard.
– Rickard, du är fan den dummaste jäveln jag nånsin mött. Du tror väl för fan inte att du kontrollerar din katt?! DU är fan dum i huvudet, sa jag och Malin inflikade att hans katt går och pissar i våra trädgårdar och deras sandlåda men det svarade han inte på. Däremot var han uppkäftig mot mig.
– Du ser till att hålla käften din feta äckliga gubbjävel annars kommer jag in och täpper till truten på dig, håll du dig jävligt passiv ditt svin, svarade jag.

Sen sitter vi i trädgården och dricker kaffe. Plötsligt flyttar Malin sig från där hon sitter eftersom han satt och stirrade på henne – för han har sin stol vänd mot mitt håll, och ger henne tummarna upp. Malin kände då obehag och flyttade sig.

Det är FÅ människor som kan göra mig så FÖRBANNAD bara genom att finnas. Han är en av de få. Varenda gång han tilltalar mig får jag adrenalinrusch och hela jag börjar skaka våldsamt och jag ser rött. Hade det inte varit för att det är ganska olagligt så hade jag fan hoppat på honom för länge sen och slagit honom lika gul och blå som svenska flaggan, kört upp en pinne i röven på honom och hängt upp fanskapet som en vimpel.

Jag skrev ett mail till hyresvärden och bifogade bildbevis på hans katter som var ute – och hur han dessutom till och med stängt dörren så katten inte kom in.
Fortsätter han såhär så ger han mig bara fler och fler anledningar att maila hyresvärden klagomål.

Jag är inte den enda grannen som “har problem” med honom. Det är han som ÄR ett problem.

Du gillar kanske också...

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com