ante omnis mea familia

DA-plattan som trillade ut, mitt i natten

Min “dotter” Pernilla kom hit ikväll för att få sina ögonbryn plockade nu innan nyårsafton. Vi satt och pratade i köket och just när hon skulle gå skulle jag tvätta lite kring min Dermal och plattan trillade ut. Utan verktyg eller handskar hemma (det ger bättre brepp) höll jag och Pernilla på att försöka få på denna enormt lilla plattan, i över en timme. Tills jag kom på att jag skruvade på fel håll – allt blir för fan spegelvänt i speglen? Smarta Maddis..? Blondin undercover.

Min lilla kisemis som ännu går under namnet Tåtte-Låtta men kallas snäckan helt plötsligt, har gömt sig hela dagen. Hon är inte intresserad av mycket annat och jag kan inte klandra henne, det är ju en stor omställning. Tack för alla era tips, fortsätt att tipsa!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 tankar om “DA-plattan som trillade ut, mitt i natten”

%d bloggare gillar detta: