DA-plattan som trillade ut, mitt i natten

Min “dotter” Pernilla kom hit ikväll för att få sina ögonbryn plockade nu innan nyårsafton. Vi satt och pratade i köket och just när hon skulle gå skulle jag tvätta lite kring min Dermal och plattan trillade ut. Utan verktyg eller handskar hemma (det ger bättre brepp) höll jag och Pernilla på att försöka få på denna enormt lilla plattan, i över en timme. Tills jag kom på att jag skruvade på fel håll – allt blir för fan spegelvänt i speglen? Smarta Maddis..? Blondin undercover.

Min lilla kisemis som ännu går under namnet Tåtte-Låtta men kallas snäckan helt plötsligt, har gömt sig hela dagen. Hon är inte intresserad av mycket annat och jag kan inte klandra henne, det är ju en stor omställning. Tack för alla era tips, fortsätt att tipsa!

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Thina skriver:

  Då är det inte bara jag som lyckas skruva av den..men denna gången sitter den! Jag är dö försiktig nu kan jag lova! Det är ju ingen stor plutt att hålla i när man ska sätta i den…

  Jag va nästan på väg att köpa massa fina nä rjag beställde saker från barbarella..men så kom jag på att ska jag byta först om 3 månader…så kanske jag kan köpa nya då…lite dummt att skaffa massa redan..dom lär ju finnas kvar….Men jag är lite svag för allt sånt…det kan min stora samling labrett smycken tyda på…

  Ha ett gott nytt år!
  Kram *cheer*

 2. Kicki skriver:

  Precis en sådan katt fick jag när jag var sju år. Jag var så fruktansvärt rädd för att gå till skolan hade magont varje dag. Då köpte min mamma mej denna katt som räddade mitt första skolår. Jag får alltid en sån ”go” känsla när jag ser en likadan katt,mmm…trygghet. (det finns inget mysigt namn på det språk som dina barns namn kommerifrån?? Det kanske skulle passa?)

  *cheer* Ett riktigt BRA ÅR 2009 önskar jag din lilla familj!!!! *cheer*

 3. Therese Anerland skriver:

  Mys kissen.. *love*
  Ja det är klart att det blir ju en omställning för henne.
  Hon kommer när hon är redo.
  *kjerlek*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com