Dag 6.

Dag 6 med Sertralin. Höjde dosen från 25mg till 50 mg igår.
Än så länge idag har jag inte haft några bröstsmärtor eller tryck över bröstet. Men känner mig fruktansvärt låg och nere. Som om man är fysiskt oförmögen att ta sig upp. Varenda gång jag reser mig ur soffan blir jag yr. Pappa och mamma har erbjudit att vi kan få äta middag där om jag inte orkar middag och jag har tackat ja til hjälpten. Mamma är nere och handlar och sa hon kunde handla åt mig. Jag är enormt tacksam för hjälpen jag får – jag behöver den. Jag hoppas jag mår bättre innan onsdag då Phini’s klass ska framföra sin decembershow och Phini är ju den där presentatören som presenterar alla akter och nummer så han är mycket i rampljuset och det betyder SÅ mycket för honom och även om jag hatar att erkänna det så har jag verkligen ingen ork eller lust eller ens vilja just nu att ta mig dit. Men jag kommer tvinga mig själv. För hans skull. Jag hoppas jag mår åtminstone lite bättre innan dess..
Jävla biverkningar.

 

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. BloggBeroende skriver:

  Kämpa på… det är bara några veckor till full effekt och en enorm lättnad…

 2. BloggBeroende skriver:

  Det är höjningen som är värst… Härda ut!

 3. Jessica skriver:

  Kämpa!!

  Ps. Jättesnygg ny design, men känns ologiskt att kommentarsfältet är ovanför så lätt att man kommenterar till fel inlägg

 4. Mrs Andie skriver:

  Att läsa om den där minimala förändringen du börjar inlägget med tyder på att medicinen håller på att etablera sig som den ska. Härda ut vännen!

 5. Malin skriver:

  Det blir bättre,jag har ätit mina sertralin i 12 år.
  Förstår att det inte är någon tröst,men det vänder :)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com