Dagen summerad (bild)

Ahh! Nu är jag hemma med mina kidz, nöjd och belåten. När jag öppnade ytterdörren här hemma runt 20.30 ikväll möttes jag av glada pojkar som sprang fram till mig med öppna armar för att välkomna mig hem. Kan något bli mer perfekt än så?

När jag kom fram till Helsingborg idag letade jag mig fram till restaurangen där Danne (Gecko i Helsingborg), Robban (min chef) och killen från Göteborg som skulle lära oss ett och annat satt och väntade. Vi hälsade på varandra, pratade en stund (jag lyssnade mest i mitt könsunderläge med dessa tre snygga killar) innan vi skred till verket. Det börjades mjukt med en snabb genomgång teori med hudlagrar, kontamination osv och det var inte mycket främmande för oss. Det börjades rent pratiskt med att han satte en dermal anchor på en frivilligs arm. Därefter testade Danne på Robban, Robban på Danne. Sen gick vi över gatan och in på en restaurang för att invänta tängerna som steriliserdes under tiden så att jag kunde få prova. Först visade vår ”instruktör” hur man gör dermals med en nål (jag tror jag fortsättningvis kommer föredra puncharna vi använde) innan det blev min tur att prova puncha en d/a på min chef Robban. Han var väldigt tålmodig och uppmuntrande, trots at jag fick gräva tre gånger mer än vad killarna fick. Det är fantamig inte lika lätt som det ser ut, att punch genom alla hudlagrar för att sen därefter ”gräva ner” ett smycke. Men Robban var snäll och uppmuntrade mig trots att jag under tiden plågade honom med min ovana punch-hand.
Därefter fick Danne testa att sätta en dermal på mitt bröstben. Sternum x 2, denna gången en anchor, lite högre upp. Nu slipper jag jätte urringat för att visa smycke. Danne var duktig och satte den men det kändes ska ni veta. Jag kan inte påstå att det gjorde för jävla ont, det var ganska lagom. Jag vet vanliga piercings som gör fan så mycket mer ont, men jag är helt generellt jävligt känslig och skrek ut högt ”FIIIIIIIITTA!!”. När smycket satt på plats och jag hade uthärdat sa min chef åt mig hur duktig jag var och gav mig en puss på kinden. Och jag kände mig väl omhändertagen av dessa tre killar trots att jag på en kant började med att känna mig i underläge och utsatt men de var så enormt proffsiga att det knappt är sant.
När dagen var över begav sig dessa killar ner till puben och jag sa att att jag ville hem till mina kidz och skulle gå till tåget. Jag fick krama om alla tre och tacka för allt och här sitter jag nu med all denna informationen dansandes i mit thuvud innan det satt sig. Jag kommer få testa mer, både på Robban och andra innan vanan sätter sig. Ungefär som med övningskörning – det är vanan som ska in.

<KENOX S630 / Samsung S630>

Jag fick inte så mycket tid med pojkarna ikväll, de somnade en timme senare. Laaiti klädde av sig i vardagsrummet och försvann, sen var det tyst. Hittade honom helt undert täcket i sin säng, helt utslagen. Phini somnade nyss intill mig i soffan med spindelmannen dräkten på sig en besynnerlig ställning med ena armen bakom sig, fortfarande med masken över huvudet. Jag själv har nyss druckit upp min varma koppen vilket är det närmsta jag jag kommer mat de senaste två dagarna.

Så var min dag idag. Hur fenomenal som helst. Jag älskar mitt jobb och särskilt när jag får lära mig något nytt!

Du gillar kanske också...

12 svar

 1. Sarah skriver:

  Hm..det såg inte så illa ut där faktiskt,
  men en undran, om du får ett slag på en sån
  (typ utav barnen då) gör det ondare än om du har vanlig piercing? Kan baksidan försvinna in i kroppen?
  (där är väl en baksida?)

 2. ninna skriver:

  svinsnyggt..
  undrar bara hur det funkar med en Dermal Anchor om man tex blir tvungen att röntgas? tar man ut hela även den under huden??

 3. Andie skriver:

  Vilken snäll chef du har som låter dig ”plåga” honom.
  Trevlig helg.

 4. lizette =) skriver:

  så coolt snäckan :) *hart*

 5. Jasas skriver:

  Ja vart är andra änden? *nyfiken*. Inte riktigt min grej, har en kompis som har en sådan fast vid halsen.

 6. Jasas skriver:

  ..fast han hade en ände på den, hähä!!

 7. Suss skriver:

  men hur jävla snyggt var inte det där då????

 8. frida skriver:

  är inte mkt för piercing alls med denna var ju väldigt gulligt på något sätt.

 9. Anna skriver:

  Det är klar att man måste träna lite innan det sitter så man känner sig säker :) allt tar ju sin tid att lära sig.. :)

 10. Emma skriver:

  Och ÄNTLIGEN förklarar du vad det är… Det har varit ett jäkla tjat och jag har suttit som ett frågetecken. ;) Det låter som en lysande dag!

 11. Therese Anerland skriver:

  Tycker det verkar lite otäckt med tanke på att den andra ändan sitter ju ner i köttet..

 12. Praktikanten skriver:

  Heeeey!! Hot Ass Mama! Fan va läckert Snärtan! *love*
  Jag vill! Jag vill! Do me! Do me! *yay*
  Sköt om dig. Ses i slutet av månaden.
  *norrländsk snorpöss!*//Lärlingen

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com