Dagens bild

Om denna tjejen får välja så badar hon från morgon till kväll.

Vi köpte en ny pool. Jag vet inte hur många pooler vi köpt genom åren. Denna poolen är lite över 6000l och räknas som en liten pool. Det är dock den första pool vi har med pump och klor.

Kidsen älskar den de hoppar innan de ens fått frukost och så länge det är ljust ute så badar de. Allihop!

Har ni pool? Vad för nått har ni?

Du gillar kanske också...

15 svar

 1. Sara B skriver:

  Vet ni inte att de råder vattenförbud i ×..??

  • Det kanske det gör, det vet jag inget om. Jag har inte koll på alla kommuner och orter i Skåne. Jag bor inte i × ?

   Försök igen.

   • Sara B skriver:

    Konstigt då att din Man står skriven på en adress i × då( vill inte skriva ut vilken adress här) men inte hans fru…?? Vad döljer du o till vem? Mig lurar ni inte

    • Jag skrev ett mail till dig. Kanske har du inte sett det. Tar mig friheten att kopiera in det här för då vet jag definitivt att du ser det då du envisas med att skriva i bloggen.

     Vad vill du?
     Vad håller du på med?

     Vad tjänar du på att kommentera min blogg – att lägga dig i osv?
     Vad har jag gjort dig? Du känner uppenbarligen inte ens mig. 

     Du vet att du är dryg som fan? För att inte nämna jävligt mesig som gömmer sig bakom en skärm och ett alias och inte kan stå för vad den skriver med sitt riktiga namn och försöker nätmobba mig. Har du barn? Jag hoppas verkligen inte det, för sämre förebild och förälder får man fan leta efter. 

     Så lägg ner din jävla häxjakt ok?

     Du gör inget annat ön att lämna såna kommentarer som rör mitt privatliv som jag inte bjudit in till diskussion. Lägg ner.

     Jag kommer inte godkänna dina kommentarer längre. Helt enkelt för att för att du bara vill sabotera. Om du har fler kommentarer eller åsikter om mitt privata liv som du gärna måste få ur dig så Maila mig istället på trash@missmaddis.com

    • Milena skriver:

     Dig lurar ingen gällande vad? hahahaha är du utsänd utav ngn för att se till att sanningen minskäl kommer fram?

  • För övrigt var det bara en person som vi sa att vi skulle flytta till × till (mest för att se om vår misstanke stämde om personen i fråga) så nu fick vi det bekräftat..

  • Emma skriver:

   Fan vad jobbigt med vattenförbud… hur kokar man kaffe, vad dricker hunden, vad gör man när det regnar?

 2. Caroline Holst skriver:

  Ja vi har en! En mindre på kanske 600liter ? räcker än så länge för en 5 åring och en 1 åring:-)

 3. Jessica Andersson skriver:

  En pool på 366 omkrets. Vet ej hur många liter den rymmer dock. Ej uppsatt än

 4. Miia skriver:

  Vi har en pool med 6500 liter ? vi kör barnklor och flockmedel emellan gångerna. Barnen badar flera timmar varje dag . William måste göra sina rehabövningar så då är poolen jätteviktig ? vi har fått papper på från sjukhuset att det är viktig träning för William så vi inte åker på vatten böter pga fyllning av poolen . ( tydligen kan man det !) men samtidigt – en fylld pool = duschar mindre ! Vi bytar inte vattnet under vår säsong utan har samma vatten i 3-4 mån . Kör barnklor ( en tab som man lägger ner i en ”docka” som portionerar ut rätt mängd , sen lägger vi i flockmedel emellan för samla bakterier och skit som pumpen har lättare för samla upp . Vi har en stor pump som renar runt 15000-20000 liter vatten / timme och i den kan man ha sand men vi har valt att ha ekologiska bumolls bollar som samlar upp smutsen som vi sen tvättar i tvättmaskinen och sen torktumlar ! Så är dem redo för nästa år . Kostade 199kr på Biltema och kan användas minst 10 år !

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com