Dagens bitterness

Detta är ett jävla skitår. Det har varit ett jävla skitår sen året började och än ser jag inte något slut på det.

Det är svårt att egentligen pinpointa när detta började eller vad det var som kan ha triggat denna kedja av olycksamma hänbdelser som tycks ha drabbat mig och min familj och jag vet således inte vad exakt jag kunde ha gjort annorlunda för att undvika en del av allt detta.

Det är dessutom svårt att återberätta allt och dess fina detaljer och sekvenser som kan vara avgörande för att förstå det stora hela eftersom det finns saker som rör andra människor vars berättelse inte är mina att förtälja.

Så jag tänker att de kommande inläggen i bloggen får läggas som en serie av årets händelser. För jag kan inte gå igenom allt i ett och samma inlägg – jag har ett uppenbart problem att begränsa mig när jag väl sätter mig och skriver som en del utav er känner igen. Jag vill ju återberätta detaljerna – för många gånger spelar det roll som sagt.

Idag kan vi börja lite lätt med att jag är förbannad och ledsen för att jag tappade min nya telefon i golvet – mina händer är ju trasiga som fan med artros och jag är muskelsvag i mina fingrar. Det är alldeles för ofta som saker bara ”glider mig ur näven” när jag tappar ett grepp. Oftast märker jag inte ens att jag tappat något förrän det nått golvet i ett brak eller duns. Denna gången var det min allra käraste ägodel – min nya Samsung Galaxy S21 Ultra. Det är min mamma som står för abonnemanget – hon hade redan ett abonnemang där när jag letade efter ett nytt och via hennes leverantör kunde man ha familjeabonnemang – lång historia. Det är hur som haver givetvis jag som betalar för avbetalningen även om mamma står för abonnemanget.

Vet nin hur mycket det kopstar att laga skärmen till den S21 Ultra? Nästan 4000 kronor. Är det bara jag som tycker det är FUCKING RIDICULOUS?! Hur fan ska jag ha råd med det? Svar: Det har jag inte. Nu råkar det vara så att telefonen inte funkar. Det är liskom inte bara så att jag fick en spricka eller att glaset bara krossades och telefonen ändå är brukbar – nej nej nej, För jag har ju den enorma oturen att när något ska gå åt helvete för mig så gör det så med buller och bång. Så pixlarna är döda, halva skärmen är gul och man kan inte använda den. Så är det – Jag är utan telefon. Grattis till mig. Så jag försöker hålla mitt simkort kopplat till min dator så jag kan ta emot sms – på min laptop som OCKSÅ GÅTT SÖNDER men är åtminstone 80% brukbar.

Fuck my life. Completely.

Fortsätt läsa

FöregåendeVarför inte?

7 reaktioner på “Dagens bitterness

 1. Åååh äntligen är du tillbaka!! Som jag saknar kaffeinläggen. Självklart är det tråkigt att du har och har haft en tung period, men kan glädja dig åt att du precis gjorde mitt liv en aning roligare när bloggen äntligen är igång! 😀

 2. Håller med om att 2021 är ett verkligt skitår, snart slut tack o lov och vi får hålla tummarna att 2022 bara kan bli bättre.
  Kanske blir det billigare att fixa mobilen om du har hemförsäkring med drulle?

  1. Go found me? Vi är flera som backar dig.

   Jag har elektronisk extraförsäkring för just den här sortens skit. 45 kronor i månaden och självrisken är alltid på 500.

 3. Kul o se att du är tillbaka.
  Har du allrisk-försäkring i din hemförsäkring så betalar du endast självrisken när du lämnar in den. Jag lämnade in min mobil, skulle kosta 3000 kr att laga den men eftersom jag hade det i hemförsäkringen kostade det självrisken på 1500 kr. Lycka till.

 4. Välkommen tillbaka!
  Du har många trogna läsare som väntat. Kan du inte starta en liten insamling från oss läsare för att få fixat din telefon? Det blir inte mycket om vi alla går ihop? Ett par tior eller en femtiolapp var?

 5. Kolla om du har drulle försäkring. Självrisken borde va billigare än vad det kostar att laga.
  Kul att du är tillbaka. Sidan är riktigt fin. Lätt att läsa i mobilen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.