Days dawn and.. skins crawling..

Jag lever i en dimma just nu, sådär helt plötsligt. Min trygga sfär ruckades av någon anledning och jag vaknade med en känsla av att vara vilsen helt plötsligt och dagen har passerat utan att jag riktigt funnit mig till rätta. Min energinivå idag har varit enormt låg och det trots att jag har varit igång mest hela dagen. Jag vet inte vad det är med mig, jag är förvirrad av min egen sinnesstämning. Jag vet varken ut eller in och känner en rastlöshet sprida sig inombords som gör att jag inte riktigt kan slappna av. Som att gå på nålar och invänta något, men jag vet inte vad. Jag vet inte vad..
Our thoughts compressed which makes us blessed.. [Placebo - Pure Mourning] Eller det är snarare känslan av att vara vilseledd från olika håll och kanter. Människor som jag har kontakt med på sistone som jag inte förstår varför. Jag förstår inte varför de kontaktar mig – vad de vill med mig? Var passar jag in i deras liv? Vad vill de mig? Jag klarar inte av ovisshet, att inget veta. Att inte veta vem jag är i förhållande till andra, att inte veta vart jag står, att inte veta vem DE är till mig. Det ger mig kalla kårar, det ger mig gåshud.. Jag vill veta vad de vill så jag vet vart det kan leda, för att ingenting är jämnt. Inget håller sig såhär, inget är stilla vatten. Jag vill veta. Vill de vara vänner? Fine. Vill de mer? Vill de bara ha min kropp ibland? Jag vill veta vad DE vill så att jag kan antingen bejaka det eller dra mig undan. Och det berövar mig energi att undra, vare sig jag vill eller ej. Men jag kan inte vända ryggen – jag har aldrig kunnat det. Det är en "svaghet" – särskilt om det är människor som tidigare eller någon gång varit under mitt skinn. Once there, you’ll never get out. Jag kan som sagt inte släppa taget om vissa människor. Fan, fan, fan. Jag vill vända ryggen till men jag kan inte. Det är ett osynligt band till dessa människor som gör att jag dras till dem, fast att jag vet att de förmodligen inte är bra för mig. Ungefär som att vara riktigt utsvulten, hungrig till bristningsgränsen och det enda som finns att äta är ett äpple som du vet är förgiftat. Saftigt och rött, och du är hungrig. Antingen så dör man av svält eller så dör man efter den första tuggan av det godaste äpplet som någonsin fuktat strupen.
Och visst är det besynnerligt att dessa människor kontaktar mig ungefär samma tidpunkt och hållplats i mitt liv..? Ödet? Konspiration? Sistnämnda minst troligt. Jag står inte ut.

*

Min Lördag
Emma läste min blogg i morse, huruvida hon gjorde det innan eller efter jag smsade henne vet jag inte. Men det blev en "scratch my back and I’ll scratch yours" – deal idag. Hon körde hem till sin pappa och lånade hans bil och det släpet som stod där, körde hem och lastade upp sitt bråte från sin carport och körde sen och hämtade mig och vi packade in 4 stolar, ett köksbord, två monitors, en hög hylla, en torktumlare på släpet och körde iväg till sysav. Emma skulle handla på Biltema och bestämde att jag skulle köra. So be it. Bra träning. Motorväg, denna gången i 110 som sig bör, en omkörning, rondeller och lite stadskörning. Det gick bra. Vi körde mot IKEA sen och köpte en stol till Laaiti. Han har länge velat bli av med den babystolen han har suttit i hela tiden här hemma (ja jag vet, det är kasst av mig) och nu har han en egen "Stor-pojke" – stol. Vi hjälptes åt att skruva ihop den innan Lizette knackade på dörren, så var det inte kul att hjälpa mig längre. Jag lagade mat, diskade och sen tog jag en grovrengöring i badrummet. Vet ni hur snuskigt det blir bakom tvättmaskiner/torktumlare..? Fy fan vilken ångest. Så jag dammsög och skrubbade golvet och satte iordning där inne och nu är det så mycket finare..! Jag höll på att städa fram till nio ikväll sen satte jag mig i soffan med killarna och de fick vara uppe till omkring tio innan de var trötta på riktigt.

Nu är min dag förbi.

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Dizzy skriver:

  Vad bra du fick iväg ditt bråte.
  Känns skönt va? Det e höst det gör kanske lite att det kryper i kroppen. Du vet jag finns här För dig om det e något. Ha det gumman.

 2. Ann-Sophie skriver:

  Härligt att du fick iväg all skit! Bara en sån sak som lite bråte kan få en att balla ur, speciellt i dessa mörka tider.

 3. Therese Anerland skriver:

  Va skönt att du fick hjälp med allt.

 4. Jessica skriver:

  Skönt du fick hjälp och inte en massa undanflykter ;) …
  På de första du skriver så fattar jag att det inte är ämnat till mig men jag svarar ändå: Jag skulle gärna lära känna dig och träffa dig igen. För du verkar va en rolig tjej och framförallt trevlig. :)

 5. MaddeMad skriver:

  Emma e en fin vän =)
  Håll hårt i henne :D

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com