ante omnis mea familia

Debaser & Breeze

Idag är jag sjuk. Vaknade vid 13 idag och kände hur mitt huvud sprängdes och jag hade ont i hela kroppen, särskilt ryggen. Jag gick upp och gjorde kaffe och ringde mamma för att berätta att jag snart skulle komma och hämta pojkarna..
Jo, idag är jag sjuk. Vissa kallar det bakfylla, men i min värld är det sjuk. Fyllesjuk ja..

Anhalt 1: Kräftskiva
<KENOX S630  / Samsung S630> Jag följde med Lotta till denna kräftskiva hon bjudit med mig på. Jag har aldrig varit på kräftskiva förr. Jag vet inte vad jag har där att göra egentligen eftersom en kräftskiva består av två saker: Kräftor och nubbe. Jag äter inte kräftor och jag dricker inte nubbe. Men alas, jag följde med min vän till denna skiva, någonstans mitt i ingenstans med människor jag aldrig sett. Hennes vänner var trevliga och när sen resten av folket kom – ALLA i samma klunga var det snabbt konstanterat att vi var utbölingar. För när en vänkrets är så sammanslutet är det massa svårt att för söka ta del av det så vi satt där vi vårt bord och åt våra korvar.. och försökte ta några nubbe i alla fall, för gemenskapens skull men fy fan vad äckligt det var. Kvällens mest roliga var den klockrenaq kommentar som Lotta fick till. Fan vad stolt hon var för det. Det skjutsades runt en godis skål och jag sträckte ut händerna men den gick förbi mig till en kille istället. "Men JAG då! Jag har BRÖST ffs!" skämtade jag och hintade att jag borde fått förtur för att jag är kvinna. "Ja, och du ska se som de HÄNGER" replikerade Lotta snabbt och hela bordet vände sig i skratt. Fan vad RÅTT. Det var nästan under bältet men jag skrattade gott med för det var en klockren kommentar från ingenstans och det var kul.
<KENOX S630  / Samsung S630> Vi blev utskällda av en 2 meter lång kille vars hår var nästan lika långt som hela mig, för att vi råkade erkänna att vi brukar gå till Breeze (gamla heartbreak). För den bilden han har av heartbreak var medelålders gamla kärringar som raggade lammkött, snubbar med MC väst och massa skit. Jag är väl inte medelålders! Han glorifierade Debaser som jag i ärlighetens namn varit nyfiken på ganska länge och som jag även nämnt för Lotta i bilen på väg till skivan. Vilket sammanträffande..? I alla fall.. vi high fivade med denna långa killen att vi skulle testa Debaser och ge det en chans och han i sin tur skulle ge Breeze en chans. Han har ju inte ens varit där på en sådär fem år ändå så..

Anhalt 2: Debaser
Vår skjuts kom och körde oss till Debaser. Ett löfte är ett löfte och när man high-fivat nått får man fan hålla det.. Kön var olidligt lång och vi var på väg att ge upp redan där men vi höll ut.
Och Debaser är mer min stil än Lottas. Det konstanterade vi jävligt snabbt. Jag såg killar med full sleeve tatueringar och dreads svingade omkring lite här och där. Rockabillysminkade tjejer och hårdrockare, alla under samma tak. Men jag fick inte iho det med musiken som spelades a la 60-70 tal. Men låt gå. Jag fick inte lika många konstiga blickar som jag brukar få när vi är ute och det kändes nog lite nice att mer kunna "smälta in".
Vi satt vid baren nära ingången och jag skulle precis säga till Lotta att jag tror killarna som vi high fivat med hade glömt vår deal, just som jag såg att de kom..! Hah! De blev förvånade att vi var där, de trodde inte vi skule hålla vår deal. Tss.. Vi blev bjudna på varsin förädiskt ljuvlig drink bestående av krossade jordgubbar/is/rom. Den var magnifik. Vi minglade lite och drog sen till Breeze.

Anhalt 3: Breeze
Breeze var detsamma. Same ol betty! Vi gick en snabbrunda för att känna av läget och jag gick in på toa en snabb vända. Just som jag tvättat händerna och stod och pillade rätt håret tittade jag i spegeln och såg någon stå där och titta på mig, med ett leende. Jag vet inte om det var ett hånflin eller vad det var. Jag fick ögonkontakt med henne och kände igen henne. Jag har faktiskt känt henne sen jag var femton. Men av olika anledningar har vår vänskap brutits flera gånger om under årens lopp och nu sist som jag valde att inte umgås med henne mer har jag satt punkt för vår vänskap. Jag tittade tillbaka, knyckte på huvudet och vände ryggen till sådär bitchigt som bara kvinnor kan. "Om hon kommer nära mig blir det slagsmål" sa jag til Lotta. Jag känner henne. Och vissa människor förändras inte. Om hon får chans att mucka slagsmål gör hon det. Och jag är inte typen som håller käften vilket är en kass kombination. Men Lotta och jag gick till baren och drack drinkar som någon annan betalat och gick runt Breeze. Vi hade inte samma ’go’ i oss som vi brukar ha. Men jag träffade folk jag känner till sedan innan, det gör man alltid på Breeze. Lotta pekade ut hennes turk som hon tycker är så snygg och det visar sig att han är en av mina kunder som jag gjort hål i örat på.
Vi drack mer än vad vi dansade och högtalaren fick sig bara en svängom. När klockan var stängning gick vi ut och letade upp taxin som vi delade. Och just som vi satte oss i bilen kom den. FYLLAN. Alla drinkar slog emot mit som ett knytnävsslag på käften och jag blev as-kalas skitfull på en gång. Tur att vi var på väg hem för jag kunde förmodligen varken gå rakt eller stå stilla.

 

Så blev det. Inga skandaler mina vänner, och jag mår som jag förtjänar idag.

varning

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

9 tankar om “Debaser & Breeze”

%d bloggare gillar detta: