Dejten: så gick det EGENTLIGEN till..

Är han bög – på riktigt? Vem vet. Jag kommer nog aldrig veta riktigt säkert.

Jo jag bestämde mig för att ta den där kopp kaffe som ni alla röstade för. Ja, NÄSTAN alla – självklart måste ju nån sticka ut från mängden,  eller hur patruska!? Blinkar
Men jag tog chansen. Och ja, har man orkat smsa och maila med mig i några månader så orkar man säkerligen med en timme eller två över en kopp kaffe. Eller?

Killen är ju jävligt charmig. Jag var redan på plats när han kom, och satt där i lugn och ro och drack en cappuchino när han dök upp.
Jag undrade lite om han nu skulle se ut som på bilderna – blir man besviken eller glatt överraskad? För jag om någon vet hur man kan modifiera bilder till sin fördel, ta mig exempelvis, jag är skitsnygg på alla mina photoshoppade bilder men asful i verkligheten. Jag lovar – jag ser inte alls ut som på bilderna!

Jag reste mig när han kom och gav honom en kram, han satte sig ner mittemot mig och det första han sa vad “Shit vad GAMMAL du är!”. Hahahaha!
Vi satt och snackade om konstiga saker och smed vridna planer som man med största sannolikhet kan bli arresterad för och sen gick vi ut och satte oss på en bänk i sol och kylig vind och tog en cigg och smed vidare planer och diskuterade saker som vi hatade och allt som gör oss så jävla bittra.
Vid nått tillfälle påpekade jag att han var lite gay. Om jag inte visste bättre hade jag varit säker på att han är bög – han höll med – jo så kan det ju vara. Nu när jag nämnde det så inser han att han faktiskt ÄR bög. Jag tyckte att han skulle ringa sina föräldrar och berätta det för dem och han höll med – plockade upp sin mobil och satte den på högtalarfunktion och jag hörde hela samtalet och jag skrattade så jag fick ont i magen och tårarna rann.

Jag har inte skrattat så sjukt mycket som jag gjorde den stunden jag var med honom – fy fan vad roligt jag hade. När det var dags för mig att gå (jag skulle till frissan) gav jag honom en kram och gick mot bilen. Och jag gick nog i en dimma för jag gick rakt förbi min egen bil haha.

Jag tyckte att det var lite dåligt att jag inte ens kunde få en liten jävla puss på kinden. Ingenting. Jävla as. Men å andra sidan – om han nu inte tyckte jag var snygg eller om han tyckte jag var den drygaste jäveln han träffat så kan jag förstå det – då vill man  kanske inte pussas…? Jag får förlåta honom (för att han fick mig att känna mig äckligt ful) – jag får försöka.

Vem är han? Magnus Lammkött (25 eller 26, han minns inte själv). Han har ett barn, han har ett jobb, han har körkort och egen jävla bil och han nånstans att bo. Han betalar sina egna jävla räkningar, han tar hand om sin egen unge, och han har förmodligen lärt sig äta med kniv och gaffel och torka sig själv i röven (hoppas jag). Således totala motsatsen till mina ex och BARA DET gör honom till en match-made-in-heaven. Sen att han är snygg är en bonus..

Men jag tror att han åtminstone är lite smyghomo.

 

*Fotnot: Han smsade senare samma dag och berättade att han hade ringt sin mamma och kommit “ut” igen. – Ingen fara skedd och jag ber om ursäkt till hans föräldrar.

Du gillar kanske också...

13 svar

 1. TezzeliTezz skriver:

  Hahahaha.. Låter som en intressant dejt! Hört ngt mer därefter då?

 2. Jonna skriver:

  Låter som en redig man! Och att han får dig att skratta är ju ett oerhört bra tecken, och att han var snyggare än på bilderna, om än lite bögig, var ju också ett stort plus ;)
  Han låter som en manlig Maddi, om det inte blir någon romans så tror jag du åtminstonde funnit en bra vän! :)

  • admin skriver:

   @Jonna, Haha, en manlig Maddi :-P
   Men vänner har jag gott om, jag vil LIGGA! ;P

   • Jonna skriver:

    Men han låter lite som det, samma sjuka humor, väldig självdistans och självironi och allmänt vrickad.
    Ja jag vet du vill ligga, jag har sagt att du kan låna Daniel om du behöver!
    :* <3

 3. Jeanette skriver:

  Haha!! Vad spännande, får se om det blir någon fortsättning?

 4. Sandra skriver:

  Honom ska vi ha :laugh:

 5. Merlyn Jarlhov skriver:

  Madde! DU är störd hahahahaha… Ful?? Nej! Jag känner MKT folk och du ör en av de vackraste, insidemässigt i vart fall och jag hoppas verkligen inte att du skrämmer iväg denna mannen nu, verkar vara en i din stil, samma sjuka humor hahaha sen snygg, hmmm ja lägg ut foto så får vi andra med bedömma hahahaha.. Kramiz fina du..
  :heart:

 6. patruska skriver:

  lägg ut en bild så vi kan häckla honom tillsammans

 7. Radar skriver:

  Nää.. SPRING åt andra hållet för fan.. Han är gay, ingen tvekan om saken.
  Hur jag vet?
  Jag har hotat Maddis till livet för att få veta vilket bilmärke han kör muhahahahah

 8. Andie skriver:

  Åh detta kan bli ett intressant kapitel i din blogg känns det som :-D

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com