ante omnis mea familia

Delmål 1: check

Delmål 1: Under 60kg!
I morse visade vågen 59.8 !
Efter en kopp kaffe stod den på 60.0.. FUCK Hahaha!

Vilken jävla hysteri.. Jag antar att det kanske gör skillnad att promenera 50 min om dagen och med cyklingen om 25 minuter igårkväll blev det bra.
Miss Blue undrade hur jag lagt upp min kost och det går med måltidsersättningarna.
Well, så här ligger det till.

Jag kan inte påstå att jag egentligen lagt upp något kostschema eller nått. Kan inte direkt påstå att jag går på diet eller bantar heller.
Däremot har jag börjat tänka mer på vad jag stoppar i mig och kämpar med mina ”nej tack” när någon dum jävel står och äter choklad och vänligen bjuder. I mitt huvud ser jag hur jag snor deras choklad och slår ner dem, springer iväg till närmsta träd där jag gömmer mig bakom och snabbt trycker i mig den härliga chokladen. Istället blir det ett leende ”nej tack..” om än något tveksamt.
Jag är av tron att det är medvetenhet som gör den största skillnaden.

Så ja, jag har skurit ner på chokladen. Jag har inte köpt eller ätit ett en enda dubbelnougat denna veckan (vad jag kan minnas i skrivandes stund) jämfört med de 2-3 dubbelnouigaten jag åt dagligen innan.

Jag har börjat röra mig mer och det ”lilla” jag rör mig är väöldigt mycket för vad just min kropp är van vid. Istället för de minutrarna jag brukade plocka undan här hemma på morgonen och blogga så tar jag promenader med Jenny på morgnarna. Allt mellan 40-50 minuter.
Jag har ju lånat hem Falåtts motionscykel och cyklar dagligen allt mellan 10-25 minuter och jag vet att det är lite för de flesta men det är mycket för mig som vanligtvis inte gör det alls. Så istället för att sitta vid TV:n eller datorn sätter jag mig på cykeln.

Jag har börjat dricka mer. Jag vet ju hur kass jag är på att dricka och har fått det påpekat åt mig. Jag dricker mer vatten och annat. Jag dricker mindre kaffe och mer grönt thé. Och nej, jag bestämde mig för att skippa måltidsersättningarna.

It’s all about the little things…

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

9 tankar om “Delmål 1: check”