Den 4 juli för exakt ett år sedan..

Ja just det.. för EXAKT ett år sedan, den 4 juli, hade jag min 30 års fest.
Då kastade Martin ut mina minipiller genom fönstret för att HAN ville ha barn.
Well Grattis.

Du gillar kanske också...

10 svar

 1. Tamagal skriver:

  Kharma.
  Men du fick något vackert och underbart för det.

 2. Tina Wedin skriver:

  Ville inte du det?

 3. missmaddis skriver:

  Tina, min point var att det var hans initiativ. Jag sa till honom att JAG vet vad det innebär, att vara förälder och sätta barn till världen, och att HAN måste vara 110% säker på sin sak.

  Och för att besvara din fråga Tina.. Läs Tamagals kommentar.
  Jag fick något underbart och vackert <3

 4. Tina Wedin skriver:

  ja det är verkligen inte sådan far sådan dotter :smile:

 5. Jessica skriver:

  Men vill du att dom ska ha kontakt då?? För jag vill minnas att du i ett inlägg hoppades på att han bara skulle strunta i er typ och låta er tre leva ifred utan honom. Men eftersom du nu väldigt ofta pikar att han ännu inte hälsat på plus skriver ett inlägg om att det var HAN som ville nu så låter det som du ändrat dig och vill att han ska ha kontakt med henne

 6. missmaddis skriver:

  Jessica, jag vet inte om du missat några inlägg eller bara inte följt historien från början.
  En snabbresumé:
  Martin ville ha barn med mig. Han tog initiativ. Jag kastade ut honom. Gav honom en chans till. Han lämnade mig. Han skaffa ny tjej och sa till mig att han inte var intresserad av barnet. Jag bönade och bad i veckor att han skulle följa med på det första ultraljudet. Jag ville ha honom delaktig då. Han sa att han ville jag skulle göra abort. Han mordhotade mig när jag var gravid med hans barn när hans flickvän fick reda på att han var gift och skulle bli pappa. Han höll sig undan under hela graviditeten och var helt ointresserad. Så ja, under tidens gång ändrade jag mig från att gå från ”snälla följ med på UL” till ”Håll dig borta” sedan han önskat livet ut min dotter och ville jag skulle göra abort.
  Vad JAG vill är totalt irrelevant. Vad som är bäst för MIN dotter är det enda väsentliga och alla hennes behov tillgodoser jag. Ensam. Och det jävligt bra, om jag får säga det själv.

 7. Linda skriver:

  ja du fick något fint iallafall:) alla dina 3 barn är helt galet söta:)

 8. Jessica skriver:

  Jodå, jag har följt och jag vet om allt detta och jag förstod helt din önskan att du ville han bara skulle lämna er ifred. Och det var lite därför jag nu blir lite konfunderad när du skriver inlägg och berättar att han fortfarande inte hälsat på och att det var han som ville. Det är ju hans problem, njut så länge ni slipper allt krångel!

 9. Emma Eskilsson skriver:

  *spya*
  Mmm dessa karlar är allt roliga, som du vet går vi igenom samma sak, jag har dock ca 7 veckor kvar tills min son tittar ut. Och hans pappa har hållt sig borta sedan februari, Ville också att vi skulle ha detta barnet tillsammans. Nu har han ny tjej , flyttat ihop och ska gifta sig, Men men.. vi klarar oss bättre utan dom! Åt helvette med dom!

 10. Robin skriver:

  Erm, har inte läst på ett bra tag! (fy på mig) får grattulera te din fina dotter Kaeli och har abra en fråga Xd vad har hänt med Martin ? :O

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com