Den sista striden

Det är ett sjukt, farligt spel vissa spelar. När man leker med andra människors känslor och nyttjar deras sårbarhet. Och vissa människor är korkade som tillåter det. Jag, däribland. Än en gång har jag fått en smäll på käften som tar andan ur mig. Än en gång borde jag sett det komma – för vissa människor, mina vänner – förändras ALDRIG. Vissa männsikor är bara födda ELAKA och rent ut sagt ONDA. Och det är en morbid jävla masochism att utsätta sig själv för det. Om och om igen bevisas jag. Om och om igen trampas jag på. Nu får det ta slut. För i helvete, för en gångs skull får det ta slut. En ulv i fårakläder, minsann, och trots jag sett ulven så många gånger förr så är skepnaden diffus. Jag vill tro att människor kan förändras om de bara kommer till insikt. Men det är bara att inse, att vissa gör inte det… Detta var sista gången jag låter mig luras.

Vissa människor förändras aldrig. I dag rann det ur mig. Den sista dusten av det som en gång var en dröm, ett hopp, en kärlek. No more.
Ont ska med ont förgås.

I år kommer den sista striden. Jag kommer inte vara den som drar igång det men ni ska veta hur jag segrar och begraver.
Det som är mitt ska förbli mitt och bara mitt.

ante omnis mea familia

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. maria malmgren skriver:

  jag står här …om du behöver någon att luta dig mot när du skall andas igen…
  LOVE YA!
  kramar

 2. Bara jag skriver:

  Nej vissa människor ändrar sig aldrig. Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Det är en mycket farlig människa som leker med andra människors känslor. Den farligaste typen av dom alla. Han e manipulativ och han bara suger ut allt han kan från alla some i hans närhet. Han e en fara för sig själv och andra. Han borde nästan vara inlåst.

  Han kommer aldrig att bli den du en gång blev kär i. Han är och kommer för alltid att förbli den elaka, manipulativa lögnare han blivit.

  Fattar inte hur dom andra tjejerna kan falla för hans söta ord. Hur dom kan falla för hans lögner. Det han säger till en sägerhan till minst 3 andra på samma gång.

  Du kommer aldrig att förlora ditt till honom. Finns inte min vän.. Och om det mot förmodan skulle hända nåt sånt så e det över min döda kropp!

  *lavloo*

 3. Kicki skriver:

  NU STÄNGER DU DÖRREN!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com