Denna förbannade TROTS!!

Min dotter är verkligen i värsta trotsålder. Kan inte minnas att sönerna var SÅ jävla envisa och tjurskalliga.
Morgon nummer två med en pain-in-the-ass dotter.
Utvecklingssamtalet på dagis igår gick bra. Vi har samma bild av Kaeli. Hon är glad och det är fart i henne och hon tar verkligen för sig. Lika envis på dagis. Fröken sa att hon har ett stort ordförråd men inte bara KAN orden utan förstår de med och använder ”vuxna uttryck” i rätt sammanhang. Kul att höra även om jag redan visste det.
Till hösten flyttas hon till annan avdelning. 3-5 åringar.

Jag ringde BUP idag för att ”trycka på”.
Allt är ju klart och nu väntar jag bara på återkoppling. Hon sa att det kan verkligen inte gå fortare än såhär, de har gjort denna utredningen med racerfart. Men hon skulle försöka vara flexibel, trots att de har diagnossättning den 22 maj då alla samlas på BUP men hon skulle se vad hon kan göra. Hon sa att jag inte ska känna att de inte tar mig på allvar för de ser själva problemen jag berättat om. Det känns garanterat som en diagnos..
Jag förklarade hur angelägen jag är och hon tycks förstå.

Regn och grått idag. Idag jag inget planerat bortsett från en tripp till apotek, rastning av hund, middag & disk.
För jag gjorde allt annat igår i alla fall. Jag betalade räkningar, storhandlade, dammsög, moppade etc.
Så IDAG kan jag slappa lite..

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. MansonDust skriver:

  Alla mina barn har varit jättetrotsiga. Star var extrem. Seven är också hemsk! Ninja har varit enklast. När hon varit sur/arg osv har det varit av en stark anledning. Seven håller på hela tiden. HEEEELA TIDEN!!!! Gaaaah.. Star var överjävlig från 2-5 år.. fick hålla fast henne flera gånger om dagen (höggravid..) för att hon fick jordens utbrott, sparkade, slogs, spottades, skrek som nån slog henne osv. Sen poff, lugnade hon sig & nu är hon ”bara” tonårsjobbig. :silly:

 2. Anette skriver:

  kan bara säga att du ska vara glad för att hon är liten NU har en 17 åring kille som fortfarande trotsar och det med massor av utropstecken efter,
  Så små barn lite trots stora barn trots värre än värst, så njut medans du kan av att dom är små ;) för det blir ANTAGLIGEN värre med åren ;)
  Säger inte att alla barn är lika men fyyyy vad svårt det är med nästan vuxna barn som vill vara oberoende, jag hade gett vad som för att få tillbaka den lille killen med det lilla trotset =)
  hmmmm undrar om jag var likadan då jag var 17 år men det kan jag ALDRIG tänka mig ;)

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.