ante omnis mea familia

Dermal "bindi" – vilken grej!

Igår orkade jag inte sätta mig ner och skriva blogg. Jag hade jobbat 10-18 (vilket innebär att jag går hemifrån 8.20, lämnar barnen på dagis, går direkt till bussen, öppnar butiken, tar busse hem 18:15, handlar på ica på hembägen och är hemma 19, gosar och bråkar med barnen fram tills de nattas mellan 20-21). Idag var det samma visa. Och nu är jag egentligen för trött för att sitta här men i brist på annat..

<KENOX S630  / Samsung S630>

Thinas dermal!

Min dag i studion idag var betydligt mer intressant än som annars på en vanlig dag. Jag har haft lite kontakt över internet med en tjej som brukar läsa min blogg ibland och kikar på mina bilder på bilddagboken. Hon har länge varit intresserad av en dermal anchor och har faktiskt tålmodigt väntat tills vi började sätta dermals på mitt jobb. Och idag kom hon in och bokade en tid för en dermal anchor och på ett ställe där jag aldrig satt den förr. Jag måste medge min förtjusta spänning och utmaning som låg framför mig.  Det gick så mycket bättre än vad jag trodde. Thina, som tjejen heter, berättade att hon lätt blöder just på detta stället, det vet hon av tidigare piercingerfarenheter osv så jag var lite förberedd på det. Men inte att det skulle blöda så in i helvetes mycket som det gjorde. Det nästan pumpade ut blod, från hennes panna, nästan mitt mellan ögonen. Lite läskigt det där om man tänker på det. Tur att jag egentligen inte är lättskrämd och har varit med ett tag. Det gjorde det så mycket svårare att få i smycket när det enda jag såg var blod. Jag såg ju inte hålet! Så jag fick lägga tryck på en stund och sen vara snabb som fan när jag skulle sätta i smycket såatt det inte fylldes med blod igen. Sen var det klart..! Och det blev KLOCKRENT! Så med tillåtelse av Thina lägger jag upp bild på hennes dermal anchor jag gjorde åt henne idag. Tack för förtroendet och privilegiet, Thina!

.. med röde mulen!

Phini’s näsa ser inte mycket bättre ut. Tvärtom. Jag vet inte riktigt hur man kan beskriva hans näsa för "röd" vore en underskattning av realiten. Ni ska få se själva.. Kolla ungen!

 

<KENOX S630  / Samsung S630>

Vad tycker du om DET?!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

14 tankar om “Dermal "bindi" – vilken grej!”

%d bloggare gillar detta: