Design och Layout. Vilken cirkus!!

Jag älskar wordpress. Jag gör verkligen det. Det är utan tvekan den mest överlägsna plattform jag nyttjat. Även om det kan vara krångligt att komma in i hela cirkusen och man tvingas lära sig lite om php och allt.

Jag har gått igenom vad som känns som en biljard olika teman för att hitta ”the one” som jag kan modifiera och göra till MIN. Och nu har jag uppgraderat wp och sett alla nya underbara funktioner som jag vill nyttja. Men jag är så förbannat kräsen!! Det minsta lilla jag inte gillar så ryker den. Det är därför ni har fått se massa olika designer på sistone och än är det inte slut. Ha tålamod!!

Kom gärna med önskemål!

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Jessica skriver:

  Inte denna du har nu :). Hittills har du inte haft någon som va lika lätt navigerad som den du hade innan detta hände

 2. Tamagal skriver:

  Jag tror på sparsmakat men med mycket funktioner…
  Denna känns rörig och svåröverblickad.

 3. netscape skriver:

  Åh…jag blidde yr nu…eller är det vinet? Ha ha

 4. Tamagal skriver:

  Det jag gillar med detta är att du har replayfunktionen i kommentarer, samt relaterade poster med bilder i menyn…

  Men jag vet inte riktigt vart jag skall fästa blicken då det är en massa saker lite överallt.

 5. MansonDust skriver:

  Inte denna bara, den känns mer som en företagshemsida..

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com